24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Industri Hospitality News wong Mbangun maneh Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Warta Breaking Trinidad lan Tobago

Pariwisata Trinidad Energizing karo New Man in Charge

CEO Pariwisata Trinidad Anyar
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Pariwisata Trinidad Limited (TTL) mung ngumumake janjian dadi Chief Executive Officer kanggo organisasi kasebut. Kurtis Rudd wis ditunjuk dadi wong anyar sing tanggung jawab, wiwit 2 dina kepungkur tanggal 20 September 2021.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Iki minangka salah sawijining periode paling angel sajrone lelungan lan sejarah pariwisata ing Trinidad, lan dibutuhake kepemimpinan anyar kanggo nggabungake sektor kasebut.
  2. Kanthi semangat kanggo nggawe merek lan katresnan sing ora kendhat kanggo negara, Kurtis Rudd kanthi konsisten ngupayakake bisa melayani negara kelairan.
  3. Rudd ujar manawa bangga menehi tanggung jawab kanggo promosi aset pariwisata pulau kasebut.

Kurtis Rudd nggawa pengalaman manajemen senior luwih saka 25 taun bebarengan karo pemasaran, komunikasi strategis, lan keahlian manajemen sing akeh sing bakal mbantu Pariwisata Trinidad amarga ngasilake energi ekonomi pulau kasebut. Iki minangka salah sawijining periode paling angel ing sejarah lelungan lan pariwisata ing Trinidad, lan dibutuhake kepemimpinan anyar kanggo nggabungake sektor kasebut lan nemtokake dalan sing jelas kanggo miwiti maneh lelungan internasional sing aman.

Kanthi semangat kanggo nggawe merek lan katresnan sing ora kendhat kanggo negara, Kurtis Rudd kanthi konsisten ngupayakake bisa melayani negara kelairan. Dheweke wis nyekel sawetara jabatan manajemen senior karo perusahaan konsumen terkemuka lokal lan ing Karibia kalebu Shell Caribbean, Prestige Holdings Limited, Courts Trinidad Limited, lan Guardian Life.

Nalika nampa janjian kasebut, Kurtis Rudd ujar: "Aku bangga gabung karo macem-macem lan bakat Tim Pariwisata Trinidad tanggung jawab kanggo promosi aset pariwisata sing unik lan luar biasa ing pulau kita menyang saindenging jagad. Kita saiki wayahe kritis ing pangembangan industri pariwisata Trinidad, lan kita butuh kolaborasi strategis sektor swasta lan publik kanggo njupuk kesempatan pasar ing ngarep lan metu saka pandemi iki. Aku seneng duwe kesempatan bisa kerja bareng karo Direksi, sing dipimpin dening Cliff Hamilton. Kita bathi duwe sawetara pengalaman turis sing kaliber lan global kanggo memimpin organisasi kasebut. ”

Pak Rudd nyimpulake, "Iki pancen tugas sing dakpengini, lan aku ngarep-arep bisa kerja bareng karo Menteri Pariwisata, Budaya, Seni lan kabeh pihak kanggo nggawe agenda sektor pariwisata kanggo entuk keberlanjutan jangka panjang lan pertumbuhan inklusif . "

Lulusan Fatima College, Kurtis Rudd duwe Master Administrasi Bisnis (MBA), Manajemen Umum saka Henley Management College, UK, lan dosen senior ing UWI-ROYTEC. Nikah suwene 25 taun, Kurtis Rudd wis milih karir bisnis kanthi cepet karo urip kulawarga lan percaya tenan kanggo ngimbangi urip pribadi kanthi karir profesional.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

1 Komentar

  • Sampeyan kudu nuduhake salinan sing dicithak utawa elektronik menyang maskapai kasebut supaya bisa mlebu pesawat. Pungkasane, yaiku para turis sing rada romantis tumrap warga lokal ing pirang-pirang tujuan Karibia.