24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Asosiasi Warta Awards Warta Breaking Travel Warta Breaking Guam Pitakonan News Pengumuman Pers Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News

Ketemu Mary Rhodes, Pahlawan Pariwisata anyar saka Guam, AS

Rhodes
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Aula Pahlawan Pariwisata Internasional mbukak kanthi nominasi mung kanggo ngakoni wong-wong sing nuduhake kepemimpinan, inovasi, lan tumindak sing luar biasa. Pahlawan Pariwisata nindakake langkah ekstra.
Dina iki pahlawan pariwisata pertama saka Guam resmi dikenalake. Rungokake diskusi antarane Pahlawan Mary Rhodes, lan Ketua WTN Juergen Steinmetz.

Print Friendly, PDF & Email

Mary Rhodes asale saka Guam, pesawat AS 7 jam penerbangan saka Hawaii, utawa 90 menit saka Manila. Guam minangka papan wiwitan Amerika.

Mary Rhodes ujar:
"Secara global, pasar pariwisata wis kena pengaruh universal karo efek pandemi iki. Minangka pimpinan industri, kita kudu ngimbangi keamanan lan kesehatan masyarakat lan ekonomi nalika nggawe inisiatif sing berkelanjutan, tangguh, lan kompetitif ing wilayah kita. ”

"Inisiatif pariwisata utama kanthi kekuwatan lan prigel minangka ciri penting kanggo ngatur masalah, tantangan lan kesempatan sing ana pengaruh langsung lan ora langsung ing tujuan, pasar sumber utama lan industri."

Juergen Steinmetz, ketua Jaringan Pariwisata Dunia ujar:
"Aku seneng banget ndeleng Mary gabung karo bale pahlawan pariwisata. Pemimpin sejatine, sing nulungi mbantu njaga tangga teparo ing Pasifik supaya aman. Sanalika dheweke bisa njaga Guam supaya relevan dadi tujuan plancongan lan pariwisata. Pantes tenan! ”

Sajrone 2020 lan 2021, Ibu Rhodes wis nganakake sawetara inisiatif sajrone pandemi kanggo njaga kesehatan lan keamanan karyawan industri, warga masarakat, lan personel militer ing Guam nalika dadi penghubung industri pariwisata karo lokal lan federal pamrentah sing ngawasi, koordinasi lan ngarahake program lan kegiatan ing ngisor iki:

Dheweke nganakake lokakarya pandemi ing Januari 2020 kanggo industri pariwisata karo mitra pamrentah lokal lan federal babagan perencanaan darurat, protokol kesehatan lan safety, latihan tabletop, lan pelatihan pandemi.

Ibu Rhodes uga kerja bareng karo Departemen Kesehatan Umum lan Layanan Sosial kanggo nulis pedoman kesehatan masyarakat kanggo protokol kesehatan lan kov-19 Covid-XNUMX kanggo industri pariwisata;

Dheweke dadi pusat operasi darurat karo Keamanan Nasional Guam lan Deparment Kesehatan Umum lan Layanan Sosial sajrone 15 taun kepungkur (luwih-luwih sajrone pandemi Covid-19 ing taun 2020 lan 2021) kanggo makili sektor swasta lan dadi anggota RAC lan timbalake rong klompok ESF kanggo kasarasan lan papan perlindungan lan papan.

Ibu Rhodes menehi pitulung nalika pandemi kanggo penumpang mlebu penginapan lan transportasi;

Dheweke dadi kontrak vendor utama kanggo karantina, panginepan, lan layanan kanggo USS Roosevelt wiwit Maret nganti Juli 2020, sing nuntut manajemen layanan karo 12 anggota hotel ing GHRA kanggo njaga lan nglindhungi luwih saka 5,000 prajurit lan wanita bebarengan karo pamrentah federal lan militer.

Ibu Rhodes minangka administrator kontrak vendor utama karo Departemen Pertahanan;

Dheweke memimpin sawetara klinik vaksinasi lan situs uji coba ing lokasi kerja kanggo karyawan sektor swasta kanggo njamin vaksin Guam nganti kakebalan 80 persen utawa luwih. Minangka Presiden GHRA, Ibu Rhodes kerja bareng karo Departemen Kesehatan Umum & Layanan Sosial kanggo ngamanake vaksin lan tes kanggo para karyawan industri pariwisata.

Ibu Rhodes uga dadi pemimpin utama koordinasi layanan karo klinik lan rumah sakit kanggo ngatur program ing situs perusahaan;

Ibu Rhodes ngewangi pambukaan industri pariwisata karo Biro Pengunjung Guam babagan telung proyek utama:

(1) karyawan industri vaksinasi kanggo njamin bisnis duwe tingkat vaksinasi sing dhuwur,

(2) ningkatake program WTTC Safe Travels lan nyengkuyung bisnis kanggo ndhaptar kredensial kanggo promosi Guam minangka papan sing aman, lan

(3) promosi lan gawe program vaksin lan plancongan kanggo bekas pawai Amerika lan individu saka pasar sumber utama sing ora duwe akses menyang vaksin Covid-19 lan bakal lelungan menyang Guam kanggo divaksinasi.

Iki mbutuhake wektu sithik utawa jangka panjang, gumantung saka telung vaksin sing dipilih yaiku: Jansen & Johnson, Moderna, utawa Pfizer. Kabeh mau duwe protokol sing ketat minangka bagean saka program kasebut;

Ibu Rhodes lan GHRA memimpin pelatihan lan lokakarya karo Administrasi Bisnis Kecil (SBA) lan Pusat Pengembangan Bisnis Kecil kanggo ndhidhik sektor swasta babagan program federal sing beda-beda sing nguntungake bisnis nalika pandemi kasebut.

Draft otomatis
pahlawan.lancaran

Contone, PPP, EIDL, lan Dana Revitalisasi Restoran sing entuk jutaan dolar kanggo pitulung federal liwat dana hibah lan utangan.

Dheweke nggawe sawetara pelatihan lan kesempatan nggayuh komunitas kalebu Forum Ekonomi, seminar, lan lokakarya kanggo melu para pengusaha ing macem-macem masalah sing gegandhengan karo Covid-19 kalebu pitulung pengangguran pandemi, dana federal, vaksin ing papan kerja, bukti vaksin, protokol kesehatan lan keamanan lsp.

Upayae Ibu Rhodes karo GHRA ditindakake kanthi kolaborasi karo Society for Human Resource Management lan sawetara LSM. Klebu macem-macem kamar dagang ing Guam.

Ibu Rhodes njabat ing sawetara klompok kerja lan komite penasihat ing Gubernur Guam, Otoritas Pangembangan Ekonomi Guam, Biro Pengunjung Guam, lan Departemen Tenaga Kerja Guam sing makili salah sawijining organisasi kanggo pemulihan ekonomi, pitulungan pengangguran masarakat, hibah kanggo usaha cilik , pelatihan, lan lokakarya

[email dilindhungi]http://www.ghra.org

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

1 Komentar

  • Pandemi iki kanggo njaga kesehatan lan keamanan karyawan industri, warga masarakat, lan personel militer ing Guam nalika dadi penghubung industri pariwisata karo pamrentah lokal lan federal sing ngawasi, koordinasi, lan nuntun program lan kegiatan ing ngisor iki. Aku seneng banget karo kiriman iki. Iki minangka artikel informatif banget. Matur nuwun kanggo iki.