24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Dewan Pariwisata Afrika Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News wong Mbangun maneh tanggung jawab Warta Breaking Afrika Selatan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Penerbangan Johannesburg menyang Cape Town ing South Africa Airways saiki

Penerbangan Johannesburg menyang Cape Town ing South Africa Airways saiki
Penerbangan Johannesburg menyang Cape Town ing South Africa Airways saiki
ditulis dening Harry Johnson

Kembaline SAA bakal nyedhiyakake keseimbangan pasar luwih akeh babagan rega tiket. Wiwit operator kasebut mlebu lan banjur metu saka usaha bisnis, mula ana kapasitas lokal sing kurang lan tegese tiket dadi luwih larang. SAA bali menyang langit tegese rega sing luwih kompetitif lan bakal luwih akeh wong Afrika Selatan mabur.

Print Friendly, PDF & Email
  • Sawise pirang-pirang wulan persiapan, South Africa Airways nerusake layanan Afrika domestik lan regional.
  • Penerbangan Afrika Selatan sing dijadwalake pisanan diwiwiti saka Johannesburg menyang Cape Town tanggal 23 September.
  • Penerbangan uga bakal diwiwiti limang ibukota Afrika - Accra, Kinshasa, Harare, Lusaka lan Maputo.

Sawise persiapan pirang-pirang wulan sawise metu saka bisnis, South Africa Airways (SAA) nerusake layanan Afrika domestik lan regional. Operator pertama
pesawat sing dijadwalake yaiku wayah esuk take-off saka OR Tambo International ing Johannesburg menyang Cape Town Internasional tanggal 23 September lan minangka salah siji saka telung penerbangan bali saben dina ing antarane rong kutha kasebut. Penerbangan uga bakal diwiwiti limang ibukota Afrika - Accra, Kinshasa, Harare, Lusaka, lan Maputo.

CEO Sementara SAA Thomas Kgokolo ujar, "Minggu iki dadi bangga lan penting kanggo SAA lan para staf uga kabeh warga Afrika Selatan. Perjalanan bali menyang langit ora gampang lan aku menehi penghormatan kanggo tenaga kerja kita ing kabeh bidang bisnis sing kabeh duwe lan ngerjakake pirang-pirang jam sadurunge dina iki. Wong ing saben aspek bisnis ora kepengin apa-apa, kajaba SAA supaya sukses lan kita bakal nggawe maskapai anyar adhedhasar keamanan lan layanan pelanggan sing conto. ”

Kgokolo ujar nalika Kenya Airways nduweni ambisi gedhe, etos sing bisa ngalahake bakal dadi manajemen fiskal sing tanggung jawab lan wicaksana lan komitmen kanggo transparan. "Kita miwiti maneh bisnis iki kanthi visi anyar sing bangga karo merek lan bisnis sing ditrapake ing saben anggota staf. Urutan bisnis sing kapisan yaiku ngladeni
rute wiwitan kanthi irit lan nguntungake banjur pengin ngembangake jaringan lan nambah armada, kabeh gumantung karo permintaan lan kahanan pasar. ”

Ketua Dewan SAA John Lamola ujar, “Kembaline SAA bakal menehi keseimbangan pasar luwih akeh babagan rega tiket. Wiwit operator kasebut mlebu lan nuli nylametake bisnis mula ana kapasitas lokal sing kurang lan tegese tiket wis dadi luwih larang. Bali menyang langit tegese rega sing luwih kompetitif lan bisa nggawe luwih akeh wong Afrika Selatan mabur. ”

Lamola ujar saaBali menyang langit uga dadi pangupaya ekonomi utama, utamane kanthi fokus ing penerbangan kargo. "Ekonomi uga, ana uga faktor kebanggaan. Waca warna buntut SAA ing tarmac internasional ora mung positif kanggo Afrika Selatan nanging kabeh bawana. ”

saaEksekutif Sementara: Komersial Simon Newton Smith ujar, "Kita nganggo cara akeh, kiasan kanggo negara; ora mesthi duwe sejarah sing paling gampang, nanging tetep tahan, masarakat umume bangga lan dadi negara sing ora bakal diremehake. Tugas kita yaiku nuduhake kabeh manawa Afrika Selatan mbalek maneh lan miwiti lelungan dadi pemulihan sing luwih lengkap. Kita miwiti kanthi andhap asor nanging kanthi cita-cita gedhe. ”

Kepala Pilot SAA Mpho Mamashela ujar "Kita kabeh sing bakal ana ing ngarep pesawat sajrone pirang-pirang minggu lan wulan bakal ngerti visi anyar SAA lan kita bangga bisa dadi bagean saka jaman anyar iki. Kita bertekad kanggo dadi sampurna lan nggawe warga Afrika Selatan bangga. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar