SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kabar Breaking Kazakhstan News wong Warta Breaking Qatar Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Penerbangan Doha ke Almaty ing Qatar Airways saiki

Penerbangan Doha ke Almaty ing Qatar Airways saiki
Penerbangan Doha ke Almaty ing Qatar Airways saiki
ditulis dening Harry Johnson

Kazakhstan minangka swarga petualang, kanthi mujur nengen beda-beda saka gunung-gunung sing ditutup salju nganti ara-ara samun sing jembar, jurang sing watu, alas konifus, lan delta kali sing durung kena. Pengunjung uga bisa ngrasakake landmark sejarah kalebu menara kuning cerah saka Katedral Zenkov sing misuwur ing Almaty.

Print Friendly, PDF & Email
  • Layanan anyar nguatake hubungan sing apik antarane Negara Qatar lan Republik Kazakhstan.
  • Layanan anyar bakal ngidini para penumpang sing mabur menyang lan saka Almaty bisa nikmati konektivitas lancar menyang luwih saka 140 tujuan.
  • Operator nasional Negara Bagian Qatar terus mbangun jaringan, sing saiki wis tekan luwih saka 140 tujuan.

Qatar Airways seneng ngumumake manawa bakal ngluncurake layanan penumpang sing dijadwalake menyang Almaty, Kazakhstan wiwit tanggal 19 November 2021. Layanan anyar kasebut bakal dioperasikake karo pesawat Airbus A320, sing nduwe 12 kursi ing Kelas Bisnis lan 132 kursi ing Kelas Ekonomi.

Layanan iki bakal ngidini para penumpang sing mabur menyang lan saka Almaty, Kazakhstan kanggo ngrasakake konektivitas sing mulus menyang luwih saka 140 tujuan, liwat Bandara Terbaik Dunia, Bandara Internasional Hamad ing Doha, Negara Bagian Qatar.

Qatar Airways Kepala Eksekutif Grup, Tuan Akbar Al Baker, ujar: "Kita bangga nggawa layanan pemenang penghargaan menyang Kazakhstan, nambahake tujuan unik iki menyang jaringan sing saya akeh. Layanan anyar iki nguatake hubungan sing apik ing antarane Negara Qatar lan Republik Kazakhstan, lan negesake komitmen kanggo luwih maju ngembangake perdagangan lan pariwisata ing antarane rong negara gedhe kasebut. "

Kazakhstan minangka pembangkit listrik ekonomi ing wilayah Asia Tengah. Iki minangka swarga petualang, kanthi lanskap beda-beda saka gunung sing ditutupi salju nganti ara-ara samun sing jembar, jurang sing watu, alas konifer, lan delta kali sing durung kena. Pengunjung uga bisa ngrasakake landmark sejarah kalebu menara kuning cerah saka Katedral Zenkov sing misuwur ing Almaty.

Jadwal Penerbangan menyang Almaty wiwit 19 November 2021:

Jumuah lan Senen (kabeh lokal)

Doha (DOH) menyang Almaty (ALA) QR 391 mangkat: 01:15 teka: 08:35

Almaty (ALA) menyang Doha (DOH) QR 392 mangkat: 21:40 teka: 23:55

Operator nasional Negara Bagian Qatar terus mbangun jaringan, sing saiki wis tekan luwih saka 140 tujuan. Qatar Airways uga nduweni kabijakan pesenan fleksibel sing nawakake pangowahan tanpa wates tanggal lan tujuan, lan mbalekake tanpa mbayar biaya kanggo kabeh tiket sing diterbitake kanggo lelungan sing rampung tanggal 31 Mei 2022.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar