24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Australia Breaking News Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Cruising Kabar Olahraga Industri Hospitality Warta Mewah News wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

P&O Cruises Australia nambah jeda nalika mangkat Sydney lan Brisbane

P&O Cruises Australia nambah jeda nalika mangkat Sydney lan Brisbane
P&O Cruises Australia nambah jeda nalika mangkat Sydney lan Brisbane
ditulis dening Harry Johnson

Pamrentah wis jelas banget manawa ambang vaksinasi minangka kunci kanggo mungkasi kunci, watesan wates lan, pungkasane, mbukak maneh Australia. Lan bagean bali menyang masarakat normal yaiku njamin manawa luwih saka sayuta warga Australia sing milih preinan plancongan saben taun duwe kesempatan maneh.

Print Friendly, PDF & Email
  • Ngaso sukarela bakal ditrapake kanggo pelayaran sing dijadwalake mangkat saka Brisbane lan Sydney.
  • P&O Cruises Australia uga negesake manawa mbatalake musim panas ing Melbourne, sing ora bisa ditindakake maneh.
  • P&O Cruises ngarepake dina nalika bisa nampani para tamu pelayaran maneh.

P&O Cruises Australia dina iki ngaso ing operasi kanggo pelayaran sing mangkat saka Sydney lan Brisbane nganti pirang-pirang wulan nganti pertengahan Januari taun ngarep kanggo menehi kapercayan marang para tamu nalika ngrencanakake preinan Natal lan Taun Anyar amarga ora yakin yen mbalekake kapal pesiar.

Ngaso sukarela bakal ditrapake kanggo pelayaran sing dijadwalake mangkat saka 18 Desember 2021 nganti 14 Januari 2022 (kanggo Brisbane) lan 18 Januari 2022 (kanggo Sydney).

Pelayaran P&O Australia uga negesake manawa mbatalake musim panas ing Melbourne, sing ora bisa dikirim maneh amarga ekstensi paling anyar.

"Kita ngerteni iki nguciwani para tamu sing ngarep-arep lelayaran karo kanca lan kulawarga sajrone Natal lan Taun Baru, nanging kita pengin nggawe woro-woro kasebut sedini bisa kanggo mesthekake yen bisa ngrencanakake kanthi pasti sajrone preinan," Pelayaran P&O Presiden Australia Sture Myrmell ujar.

“Aku matur nuwun maneh marang para tamu amarga wis setya lan dhukungan. Kita ngarep-arep dina sing bisa nampani tamu bali menyang papan kanggo ngrayakake acara khusus kasebut ing tanggalan liburan. "

Pelayaran P&O Australia bubar ngumumake niat kanggo nerusake operasi domestik karo pelayaran kanggo tamu lan kru sing divaksinasi.

"Pamrentah wis jelas banget manawa ambang vaksinasi minangka kunci kanggo mungkasi kunci, watesan wates lan, pungkasane, mbukak maneh Australia. Lan bagean bali menyang masarakat normal yaiku njamin manawa luwih saka sayuta warga Australia sing milih preinan plancongan saben taun duwe kesempatan maneh, ”ujare Pak Myrmell.

"Sayange, kita durung ngerti persyaratan saka pamrentah lan pejabat kesehatan umum kanggo mbalekake pelayaran domestik kanthi bertahap, nanging kita ngarep-arep obrolan kasebut bakal tambah cepet, saiki ana momentum nyata babagan pambukaan masyarakat."

Tamu sing pesenan wis kena pengaruh bakal dikabari babagan jeda lan opsi sing kasedhiya langsung utawa liwat agen perjalanan sing ditunjuk.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar