24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Warta Pamrentah Industri Hospitality Warta Breaking Jamaika News Mbangun maneh Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Southwest Airlines Ngandika Operasi Penerbangan Jamaika ing Upswing

Southwest Airlines ngluncurake penerbangan Hawaii anyar saka Las Vegas, Los Angeles, lan Phoenix
Southwest Airlines ngluncurake penerbangan Hawaii anyar saka Las Vegas, Los Angeles, lan Phoenix
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Eksekutif Southwest Airlines Rebo, 22 September 2021, ing markas Dallas, Texas, ngandhani Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, manawa operasi penerbangan menyang Montego Bay ing pirang-pirang minggu lan wulan kepungkur cedhak karo level rekor pra-pandemi taun 2019, menehi tandha tambah akeh permintaan kanggo tujuan Jamaika dening para pelancong AS.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Eksekutif pariwisata ing Jamaika nganakake serangkaian rapat karo pimpinan industri perjalanan ing saindenging pasar sumber Amerika Serikat lan Kanada.
  2. Tujuane kanggo nambah wong sing tekan tujuan uga investasi luwih maju ing sektor pariwisata.
  3. Kemitraan sing kuat antara Jamaika lan Southwest Airlines nambah sektor pariwisata negara ing wektu sing angel.

Southwest minangka salah sawijining maskapai paling gedhe ing Amerika Serikat lan dadi maskapai penerbangan murah paling gedhe ing donya. Iki ngoperasikake penerbangan non stop antara bandara internasional AS utama Houston (Hobby), Fort Lauderdale, Baltimore, Washington, Orlando, Chicago (Midway), St. Louis, lan Montego Bay.

Menteri kasebut gabung ing rapat kasebut dening Direktur Pariwisata, Donovan White; Strategist Senior ing Menteri Pariwisata, Delano Seiveright; lan Wakil Direktur Pariwisata kanggo Amerika, Donnie Dawson. Dheweke nganakake serangkaian rapat karo macem-macem pimpinan industri lelungan ing pasar sumber paling gedhe ing Jamaika, Amerika Serikat lan Kanada, kanggo nambah para rawuh ing tujuan kasebut sajrone pirang-pirang minggu lan wulan sabanjure lan uga nambah investasi ing sektor pariwisata.

Bartlett ketemu karo Vendor Kerajinan kanggo ngrembug babagan strategi kanggo nyuda pengaruh COVID-19
Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett

Bartlett rinci Jamaika sukses dibukak maneh taun kepungkur ing tengah pandemi COVID-19, pembentukan Koridor Resilien, global diakoni minangka COVID aman kanggo pengunjung lan wong Jamaika, lan pentinge kemitraan sing kuat ing antarane Jamaika lan Southwest Airlines kanggo nambah sektor pariwisata negara. jaman kangelan.

Southwest's, Direktur Senior kanggo Perencanaan Strategis & Kemitraan Maskapai, Steven Swan, nyathet yen Jamaika wis "wicaksana," "bening," "gampang komunikasi," lan duwe "faktor beban sing apik." Eksekutif maskapai kasebut uga nyathet manawa varian Delta saka COVID-19 nyebabake penurunan permintaan domestik lan internasional, dheweke terus tampil apik lan percaya banget babagan pertumbuhan mbesuk.

#bajangbali 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar