24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Warta Breaking Malta News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Nomad Digital Sugeng Rawuh ing Malta Nginep Nginep Kanthi Surat Izin Resmi Anyar

Foto duweni MTA / Residensi Malta
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Malta, sawijining nusantara ing Mediterania, saiki nampi para nomaden digital saka negara-negara dudu Eropa kanthi Idin Nomad Residence sing mentas diluncurake kanggo menehi warga negara nomer telu, kalebu saka AS lan Kanada, kesempatan kanggo kerja adoh saka Malta kanggo wektu sing ora suwe . Inisiatif iki bakal mbukak kanggo pelamar vaksin COVID-19 mung.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Izin anyar iki dimaksudake kanggo nggayuh ceruk anyar ing Eropa, amarga mobilitas global terus meningkat lan dadi popularitas.
  2. Individu sing bisa kerja kanthi adoh nggunakake teknologi lan wirausaha kanthi kepinteran kanggo lelungan lan nemokake negara lan budaya anyar.
  3. Akeh wong sing duwe kerja biasa sing saiki lagi kerja ing omah lagi golek cara kanggo nggabungake cara kerja anyar karo lelungan jangka menengah lan jangka panjang.

Malta wis dadi komunitas nomad sing penting, umume kalebu warga negara Uni Eropa sing ora mbutuhake ijin amarga bebas gerakan. Izin anyar kasebut dimaksudake kanggo nggayuh niche anyar ing Eropa, amarga mobilitas global terus meningkat lan dadi popularitas, sawise COVID.

"Malta wis mlumpat kanthi nambah permintaan kanggo kerja jarak jauh global, amarga pandemi ganti target lan tren anyar wis ditemtokake," ujare Charles Mizzi, Kepala Eksekutif Residensi Malta, lembaga pamrentah sing ngatur idin kasebut.

Foto duweni MTA / Residensi Malta

"Individu sing bisa kerja kanthi adoh nggunakake teknologi lan wirausaha kanthi kesah kanggo lelungan lan nemokake negara lan budaya anyar disambut," ujare Pak Mizzi. "Yen ana piwulang sing dingerteni saka pandemi kasebut, mula masarakat gelem pindhah luwih saka sadurunge. Malta minangka negara sing ditawakake akeh - wiwit iklim lan gaya urip pulau Mediterania sing nyenengake, sejarah lan warisan sing sugeng, para tamu sing ramah, infrastruktur broadband sing apik banget lan akses menyang layanan perawatan kesehatan kelas internasional. Pancen, para nomaden bakal rumangsa gampang nalika tiba ing kene. Lan nalika Inggris dadi basa resmi lan basa kanggo nindakake bisnis, komunikasi karo warga lokal bakal kabukten dadi tugas sing gampang. ”

Sing pengin kerja saka Malta, suwene wektu suwene nganti setaun (bisa dianyari), kudu divaksinasi, kabukten bisa kerja ing jarak adoh, bebas saka lokasi. Dheweke kudu kerja karo perusahaan sing ndaftar ing njaba Malta, nindakake kegiatan bisnis kanggo perusahaan sing ndaftar ing njaba Malta, lan dheweke dadi mitra utawa pemegang saham; utawa nawakake layanan freelance utawa konsultasi kanggo klien sing perusahaan permanen ana ing negara manca. Proses kasebut maju terus lan Residen Malta njanjeni layanan efisien sing diarepake para nomaden.

Foto duweni MTA / Residensi Malta

"Masyarakat saiki lagi obah lan Malta nggunakake tren global iki," ujare Johann Buttigieg, Kepala Eksekutif Otoritas Pariwisata Malta. "Nomad digital ora dadi ceruk ing pasar turis. Akeh wong sing duwe lowongan kerja biasa sing saiki kerja ing omah pasca-COVID nemokake cara nggabungake cara kerja anyar karo lelungan jangka menengah lan jangka panjang lan nemokake budaya liyane. Kita yakin pergeseran paradigma iki supaya bisa digunakake ing jarak adoh, saiki bakal tetep, mula ora ana wektu sing luwih apik tinimbang saiki kanggo narik kawigaten para wirausahawan sing pengin migrasi sementara uga wulung budaya nomad digital ing saindenging jagad. Malta minangka papan sing apik, kosmopolitan sing nganggo basa Inggris, pulau Mediterania. Siji-sijine alat sing dibutuhake yaiku laptop sing apik kanggo nyambung menyang infrastruktur broadband negara sing kuat ing saindenging negara. "

Bukti Vaksinasi: Amerika lan Kanada kudu nggunakake aplikasi Verifly

Babagan VERIFLY 

VeriFLY dikembangake lan dikelola dening otentikasi biometrik lan panyedhiya solusi jaminan identitas, Daon. VeriFLY nawakake lelungan cara sing aman lan gampang kanggo ngonfirmasi persyaratan COVID-19 sing dituju. Sawise nggawe profil aman ing aplikasi VeriFLY, Daon verifikasi manawa data pelanggan cocog karo syarat negara lan nampilake pesen pass utawa gagal sing gampang. Pesen sederhana iki nglancarake proses verifikasi check-in lan dokumentasi sadurunge budhal. Aplikasi kasebut uga menehi pangeling marang para lelungan nalika jendela lelungane bakal ditutup utawa yen kredensiale wis kadaluwarsa. Sinau luwih lengkap kanthi ngunjungi daon.com/verifikasi.

Katrangan lengkap babagan Idin Nomad Residence Malta bisa ditemokake ing residencymalta.gov.mt/overview.  

Babagan Malta

Pulo Malta sing cerah, ing tengah Segara Mediterania, dadi konsentrasi paling lengkap saka warisan sing dibangun kanthi utuh, kalebu kapadhetan paling dhuwur saka Situs Warisan Dunia UNESCO ing negara-negara ing endi wae. Valletta, dibangun dening Knights of St. John sing bangga, minangka salah sawijining situs UNESCO lan Ibukutha Budaya Eropa kanggo taun 2018. Patrimoni Malta ing watu kalebu arsitektur watu sing paling tuwa ing donya, nganti salah sawijining Kekaisaran Inggris sistem pertahanan sing paling hebat, lan kalebu campuran arsitektur domestik, agama lan militer sing sugih wiwit jaman kuno, abad pertengahan lan awal modern. Kanthi cuaca sing apik banget, pantai sing apik, urip wengi sing tuwuh lan 7,000 taun sejarah sing apik banget, bisa dideleng lan bisa ditindakake. visitmalta.com

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar