24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines aviation Warta Breaking Travel News wong Mbangun maneh transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News

Kasunyatan COVID Anyar Nalika Mlayu ing AS wis 20 taun ing Penjara Federal kanggo Pembajakan utawa Pelanggaran Topeng

Varian Delta COVID-19 - Topeng Amerika!
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Miturut FAA, 4,385 laporan penumpang sing ora sopan diajukake sajrone setaun ing Amerika Serikat. Saka iki, 3,199 minangka laporan kedadeyan topeng. Ganggu kru penerbangan minangka pelanggaran pidana sing serius, nanging apa kudu dadi tindak pidana miturut Undhang-undhang Patriot sing diukum nganti 20 taun? Presiden Hak Asasi Flyers sing adhedhasar AS, Paul Hudson ora mikir kaya ngono.

Print Friendly, PDF & Email
  • Lali jarak sosial nalika numpak penerbangan domestik ing Amerika Serikat.
  • Penumpang sing mbantah peraturan saiki lan njerit nalika pesawat bisa dituntut miturut Undhang-undhang Partriot sing diadhepi 20 taun ing pakunjaran federal.
  • Pramugari AS dilatih dening wong sing padha nglatih penjaga penjara - ora akeh upaya de-eskalasi.

Langit sing ramah ing Amerika Serikat bisa uga ora grapyak banget kaya ing jaman PAN AM sing apik.

Federal Air Marshals mulang para pramugari babagan carane ngatasi risiko tambah akeh penumpang sing dadi bajingan lan kasar, asring nglanggar aturan topeng rai.

Watesan sing umume dileksanakake ing penerbangan internasional, kalebu kursi tengah sing mbukak, jarak sosial kanggo pesawat, lan aturan vaksinasi, ora biasane dikuatake kanggo penerbangan domestik AS.

Akeh penumpang domestik ing Amerika Serikat nolak ngetrapake aturan nganggo topeng amarga politik, agama, lan sawetara amarga alasan kesehatan. Iki nyebabake akeh kedadeyan, sing dilaporake menyang Otoritas Penerbangan Federal (FAA)

Terbang ing umur COVID-19 dadi stres kanggo penumpang lan kru, lan nyebabake 3,199 kedadeyan topeng sing dilaporake menyang FAA. Ngelingi mung 4,385 laporan penumpang sing ora sopan sing diajukake sajrone setaun, iki nomer sing akeh banget.

Kanggo ngontrol penumpang, wis dibahas ing DPR supaya ngukum insiden sing gegandhengan karo penumpang kanthi keruwetan padha karo pembajakan. Undhang-undhang Patriot dileksanakake ing Amerika Serikat kanggo nanggepi serangan teror, dudu nanggepi penumpang sing ngeluh. Nglanggar Undhang-undhang Patriot diwenehi ukuman federal 20 taun.

Paul Hudson, Presiden Hak Flyers, wis dadi pengacara kanthi lantang kanggo hak penumpang lan ujar cukup.

Komentar dening FlyersRights.org menyang Komite Penerbangan Penerbangan House babagan Peningkatan Jumlah Insiden Penerbangan

Paningkatan insiden kekerasan ing lelungan udara anyar minangka masalah serius sing mbutuhake solusi. Sidhang komite kasebut bakal entuk bathi saka perspektif penumpang. FlyersRights.org ngirim petisi pamrentah menyang Departemen Perhubungan ing wulan Agustus 2020 kanggo menehi mandat nganggo mask ing lelungan udara. FlyersRights.org wis dadi organisasi utama sing nganjurake langkah mitigasi COVID supaya perjalanan udara luwih aman.

 Miturut data FAA paling anyar, insiden sing dilaporake topeng kalebu 73% kabeh insiden sing dilaporake dening kru ing 2021. Ing wektu sing padha, kedadeyan sing ora gegandhengan karo topeng mudhun, lan FAA luwih saka tikel kaping pindho investigations. FlyersRights.org ngusulake solusi ing ngisor iki kanggo nyuda jumlah gangguan sing gegandhengan karo topeng ing pesawat:

  1. Ngleksanakake sistem kertu kuning ing endi penumpang diwenehi peringatan tertulis lan kemampuan ngirim komplain tertulis menyang pilot utawa maskapai minangka alat de-eskalasi.
  2. Priksa manawa para pramugari padha tundhuk lan ngetrapake aturan topeng kanthi luwih konsisten.
  3. Supaya luwih gampang entuk pangecualian kesehatan lan cacat sing sah kanggo aturan topeng.
  4. Nindakake langkah mitigasi COVID sing luwih gedhe, kalebu jarak sosial lan pamriksan suhu. Jarak sosial kudu dileksanakake ora mung ing pesawat, nanging ing gerbang, sajrone proses tumpangan, lan ing pos pemeriksaan keamanan.
  5. Priksa maneh ekstensi mandhiri topeng TSA kanthi proses pemberitahuan lan komentar umum.

Maskapai kasebut nyemprotake penumpang ing jumlah penerbangan sing luwih sithik tanpa jarak sosial, ora ana pamblokiran kursi tengah, ora ana watesan kapasitas, ora mriksa suhu, lan ora ana uji coba COVID. Nalika sawetara penumpang nentang topeng amarga alasan politik, sing liya ndeleng kekurangan pancegahan keamanan akal sehat liyane sing ditindakake maskapai (jarak sosial, pamblokiran kursi tengah, cek suhu) lan kurang implementasine kanggo penumpang lan pramugari.

Penuntutan batere dibutuhake nalika kedadeyan kasebut dadi kasar. Nanging, iki bakal dadi eskalasi parah lan nglanggar kebebasan sipil kanggo njaluk kejahatan Undhang-undhang Patriot "campur tangan karo anggota kru penerbangan lan pramugari" sing ditujokake kanggo pembajak lan ngancam penumpang sing dikunjara nganti 20 taun.

FlyersRights.org wis menehi saran supaya aturan topeng uga langkah kesehatan liyane kanggo nglindhungi penumpang lan anggota kru. Nalika paling akeh pramugari ngetrapake aturan topeng sing paling apik miturut kahanan, akeh pramugari ora nyoba ngetrapake lan awake dhewe nglanggar aturan topeng.

FlyersRights.org ora ngubungake tumindak sawetara minoritas pramugari menyang kabeh klompok. Nanging, kaya tumindak penegakan kudu ditindakake marang penumpang sing nolak nganggo topeng, tumindak uga kudu ditindakake marang pramugari kasebut sing nglanggar aturan topeng utawa sing ora ngupayakake ngetrapake aturan kasebut. Iki ora mung mbantu ngatasi puluhan insiden penumpang sing njijiki, nanging uga penting kanggo kesehatan kabeh penumpang lan kru penerbangan sajrone pandemi kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar