24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Pos Tamu

Cara Entuk Gelar Sampeyan minangka Nomad Digital

ditulis dening editor

Plancongan jagad, nggarap laptop, lan entuk gelar bisa ditindakake kanthi luwih sithik tinimbang sing sampeyan kira.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Budaya nomad digital nuwuhake impen ing pirang-pirang yuta wong kanggo ngilangi status quo lan ngukir dalane dhewe ing urip.
  2. Mungkin sampeyan pengin mulang basa Inggris ing China utawa bask ing sangisore srengenge ing Bali.
  3. Ing endi wae tujuan sing sampeyan impen, sampeyan ora prelu milih ing antarane lelungan lan nggawe karir. Kasunyatane, kekarone bisa urip bebarengan kanthi harmoni lan uga mbantu sampeyan entuk gaya urip kanthi luwih gampang.

Yen sampeyan kepengin sinau carane dadi nomad digital nalika sekolah, waca.

Pilih Gelar sing Kasempatan ing Pakaryan Jauh

Yen sampeyan pengin dadi nomad digital, sampeyan kudu milih jurusan sing bakal menehi kesempatan karir sing fleksibel. Aja milih lapangan sing bakal ndadekake sampeyan dadi tugas kantor sajrone 40 taun sabanjure, coba luwih akeh industri adhedhasar digital. Sampeyan bisa mbukak program, desain web, pemasaran digital utawa nulis. Sampeyan bisa uga entuk gelar pendidikan kanggo nambah kredensial kanggo mulang basa Inggris ing luar negeri.

Ana akeh program online fleksibel sing bakal mbantu sampeyan tetep sekolah nalika lelungan. Sampeyan bisa ndhaptar a utangan siswa swasta kanggo entuk dana kanggo SPP lan biaya liyane. Sisih paling apik babagan utangan pribadi yaiku sampeyan duwe kebebasan luwih akeh babagan cara mbuwang dhuwit sing disilihake. Ana uga luwih akeh kesempatan ngatur pembayaran sing bisa sampeyan manfaatake sawise lulus.

Dadi Praktis

Sampeyan kudu tetep sikil ing lemah nalika fantasi babagan urip ing luar negeri dadi pesawat. Urip ing jaban rangkah bisa dadi angel, lan ana akeh tantangan ing saben dinane sing bakal ditindakake minangka wong asing. Saka alangan basa nganti tingkat konversi mata uang, ana akeh perkara sing kudu sampeyan ganti ing ndhuwur kerja lan sekolah. Sampeyan uga kudu memenuhi syarat visa kanggo tujuan plancongan. Cara paling gampang kanggo mlebu ing pirang-pirang negara yaiku nganggo visa pelajar utawa kerja. Iki bisa uga mulang nganggo basa Inggris, dadi pasangan utawa ndhaptar pelajaran ing sekolah basa nalika sampeyan entuk pendhidhikan kuliah kanthi online.

Rencanakake Sadurunge

Sampeyan bisa uga pengin lelungan kanthi bebas lan urip ing endi wae urip, nanging sampeyan mung bakal entuk adoh. Sampeyan bisa duwe kamardikan sing luwih adoh minangka nomad digital, nanging sampeyan isih kudu duwe target tujuan kanggo mbesuk. Salah sawijining sebab paling gedhe yaiku sawise kelewatan awal wiwit surut, sampeyan bakal rumangsa rindu utawa rumangsa ora arah. Tanpa ngerteni tujuane sampeyan, sampeyan bakal tetep aman finansial.

Visa kadaluwarsa, lan wong sing pengin urip ing pirang-pirang negara kudu ngentekake wektu ing negara asal antarane visa. Ngendi sampeyan bakal manggon ing interim kasebut? Apa sing bakal sampeyan lakoni nalika pengin nggawe oyot? Lho ngerti carane nglindhungi omah sampeyan nalika plancongan? Apa tujuan utama sampeyan entuk kewarganegaraan ing negara manca utawa bali saiki ing antarane perjalanan? Kaya sing sampeyan ngerteni, iki mbutuhake rencana sing kudu dipikirake, ora preduli menyang endi sampeyan uga sinau.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.

Ninggalake Komentar