24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel angkara Warta Breaking Hawaii HITA Industri Hospitality News Keslametan Pariwisata transportasi USA Breaking News

Peserta Penerbangan Air Hawaiian Dibebasake Sawise Dituku dening Penumpang

Penumpang Hawaiian Airlines dicekel - Gambar saka Bill Paris
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Jam 7:30 dina iki, pesawat Hawaiian Airlines HA152 dialihake menyang bandara sawise ana penumpang sing ora sopan nubruk pramugari ora suwe sawise lepas landas.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Penerbangan kasebut budhal saka Bandara Internasional Daniel K. Inouye menyang Hilo ing Pulo Gedhe.
  2. Penumpang ing pesawat kasebut ujar kedadeyan kasebut kedadeyan ing ngarep kabin pesawat.
  3. Juru bicara Hawaiian Airlines ujar, "ana penumpang nyerang salah sawijining pramugari sing lagi mlaku-mlaku, ing kedadeyan sing ora diprediksi."

Penerbangan kasebut budhal saka Bandara Internasional Daniel K. Inouye menyang Hilo ing Pulo Gedhe. Miturut juru bicara Hawaiian Airlines Alex Da Silva, "ana penumpang nyerang salah sawijining pramugari sing lagi mlaku-mlaku, ing kedadeyan sing ora diprediksi."

Nalika ndharat, Wakil Sheriff Negara mlebu ing pesawat kasebut ing ngendi penumpang lanang umur 32 taun kasebut dicekel amarga tuduhan nyerang tingkat katelu marang kru lanang kasebut lan dibuwang saka pesawat kasebut.

Penumpang ing pesawat kasebut, Bill Paris, ujar manawa kedadeyan kasebut kedadeyan ing ngarep kabin pesawat kasebut.

Juru bicara Hawaiian Air Da Silva ujar, "Pramugari kita dievaluasi lan dibebasake saka kerja nganti istirahat."

Senator AS saka Hawaii Brian Schatz, sing dadi Ketua Subkomite Pengajuan Senat babagan Perhubungan, ujar: "Serangan iki bisa ditindakake. Wong sing nyerang kudu tanggung jawab lan dituntut nganti ukum kanthi lengkap. Mesthi wae ora ana toleransi kanggo serangan sing nistha iki. "

Administrasi Penerbangan Federal (FAA) bakal nyelidiki insiden kasebut.

Sayange, Ora Ana Sing Anyar

Miturut FAA, mabur sajrone COVID-19 dina iki dadi stres banget kanggo anggota kru lan penumpang, utamane nganggo topeng. Administrasi Penerbangan Federal nglaporake manawa ing taun kepungkur, ana 4,385 laporan penumpang sing ora sopan, lan 3,199 ana insiden sing ana hubungane karo topeng.

Ing liyane artikel dina iki ing eturbonews, dilaporake manawa Federal Air Marshals mulang para pramugari babagan carane ngatasi risiko tambah akeh penumpang sing dadi bajingan lan kasar, asring amarga aturan topeng rai.

Administrasi Keamanan Transportasi (TSA) nggawe syarat masker rai kanggo individu ing kabeh jaringan transportasi ing saindhenging Amerika Serikat ing wulan Februari taun iki, kalebu ing bandara, pesawat komersial onboard, ing bus sing liwat-dalan, lan sistem bis lan rel komuter.

Pusat Pengendalian lan Pencegahan Penyakit (CDC) bubar ngumumake manawa para plancong sing divaksinasi kanthi vaksin sing diidini FDA bisa lelungan kanthi aman ing AS. Nanging, pedoman CDC isih mbutuhake wong sing nganggo topeng rai, jarak sosial, lan wisuh tangan utawa nggunakake sanitizer tangan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar