24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Warta Pamrentah Industri Hospitality Hotel & Resor Investments Warta Breaking Jamaika rapat News Mbangun maneh Resorts Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Minggu Kesadaran Pariwisata kanggo Fokus Pariwisata kanggo Pertumbuhan Inklusif

Jamaika mengeti Dina Pariwisata Sedunia
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Menteri Pariwisata Jamaika, badan publik, lan mitra pariwisata, kalebu Asosiasi Hotel lan Pariwisata (JHTA), Jamaika, bakal nyoroti peran penting pariwisata ing pambangunan inklusi lan pertumbuhan ekonomi nalika nganakake Minggu Kesadaran Pariwisata (TAW) 2021.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Acara taun iki bakal dadi perayaan kemampuan pariwisata kanggo nyurung pangembangan kalebu nggawe kesempatan kanggo jutaan wong ing saindenging jagad.
  2. Sajrone minggu kasebut, Menteri bakal nggunakake media cetak lan elektronik kanggo nyorot sawetara inisiatife.
  3. Kegiatan liyane kalebu pameran virtual tanggal 27 September, konser virtual tanggal 1 Oktober, lan kompetisi video pemuda.

Pengetan taun iki bakal nyakup Hari Pariwisata Sedunia, sing ditandhani saben taun tanggal 27 September dening Organisasi Pariwisata Dunia PBB (UNWTO) lan tujuan ing saindenging jagad. Dina kasebut bakal diamati kanthi tema "Pariwisata kanggo Pertumbuhan Inklusif," sing uga bakal dadi tema kanggo TAW 2021, sing dijadwalake diwiwiti tanggal 26 September nganti 2 Oktober.

Iki bakal dadi perayaan kemampuan pariwisata kanggo nyurung pangembangan kalebu nggawe kesempatan kanggo jutaan wong ing saindenging jagad.

Miturut UNWTO: "Iki minangka kesempatan kanggo nggoleki statistik pariwisata lan ngakoni manawa ana saben wong, ana wong… Kanggo ngrayakake kemampuan pariwisata sing unik kanggo njamin ora ana sing ditinggalake nalika jagad iki bakal mbukak maneh lan ndeleng mbesuk. ”

Minggu iki bakal diwiwiti karo layanan gereja virtual ing dina Minggu, tanggal 26 September. Sajrone minggu kasebut, Menteri lan lembaga publik bakal nggunakake media cetak lan elektronik kanggo nyorot sawetara inisiatif sing bisa ningkatake pertumbuhan inklusif. Kegiatan liyane kalebu pameran virtual tanggal 27 September, konser virtual tanggal 1 Oktober, lan kompetisi video pemuda.

Pusat Ketahanan Pariwisata lan Manajemen Krisis Global ngetokake pratelan babagan Passage of Super-Topan Hagibis
Menteri Pariwisata Jamaika Hon. Edmund Bartlett

Menteri Pariwisata Hon. Edmund Bartlett nyathet pentinge tema kasebut, lan nuduhake target kementeriane, "mesthi nggawe produk pariwisata kanthi mupangat manfaate disebar kanthi adil ing saindenging masarakat." Dheweke negesake manawa: "Pariwisata minangka petani, vendor kerajinan, penghibur, lan panyedhiya transportasi kaya dene hoteler, restoran, lan operator atraksi."

“Pariwisata minangka salah sawijining industri paling gedhe lan paling cepet ing donya lan dadi sumber penghasilan utama kanggo akeh negara. Ing Jamaika, pariwisata minangka roti lan mentega kita. Pariwisata minangka mesin ekonomi kita. Iki nggawe lapangan kerja, narik investasi asing, nyurung pangembangan infrastruktur kritis, lan promosi perdagangan ing pirang-pirang sektor. Luwih penting, iki ningkatake pertumbuhan ekonomi inklusif lan mobilitas sosial, "tambahnya.

Sanadyan tuwuhing sektor kasebut pancen kena pengaruh pandemi COVID-19, sing ngrusak kegiatan ekonomi global, Bartlett negesake manawa keberlanjutan lan inklusifitas penting banget kanggo proses pemulihan.

"Lapisan perak yaiku krisis COVID-19 wis nyediakake kesempatan kanggo kita mbayangake lan mbangun industri sing tangguh iki supaya bisa entuk amanat iki. Keberlanjutan lan inklusifitas integral karo proses pemulihan. Mula, nalika ngrebut kesempatan ing krisis, kita nggunakake langkah strategis kanggo mbangun produk sing aman, adil lan ngasilake kesempatan ekonomi kanggo rata-rata wong-wong Jamaika, ”jarene.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar