24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Warta Breaking Irak Kenya Breaking News News wong Mbangun maneh tanggung jawab Rusia Breaking News Keslametan Warta Breaking Slowakia Spanyol Breaking News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Penerbangan menyang Irak, Spanyol, Kenya, Slowakia wiwit saiki saka Rusia

Penerbangan menyang Irak, Spanyol, Kenya, Slowakia wiwit saiki saka Rusia
Penerbangan menyang Irak, Spanyol, Kenya, Slowakia wiwit saiki saka Rusia
ditulis dening Harry Johnson

Keputusan kasebut winates kanggo mlebu Federasi Rusia warga asing lan wong tanpa kewarganegaraan amarga pandemi virus corona. Dokumen lampiran nemtokake dhaptar negara, sing warga bisa mlebu Rusia liwat titik mlebu udara.

Print Friendly, PDF & Email
  • Rusia ngembangake dhaptar negara, saka ngendi warga bakal diidini mlebu Rusia liwat udara.
  • Irak, Spanyol, Kenya, Slowakia ditambahake menyang dhaptar negara sing dilayani maneh dening Rusia.
  • Penundaan penerbangan Rusia menyang Tanzania amarga kahanan epidemiologis ing negara kasebut ditambah nganti 1 Oktober.

Ing keputusan kabinet sing diluncurake ing portal resmi informasi hukum, pejabat pamrentah Rusia ngumumake ekspansi dhaptar negara, warga sing bakal diidini mlebu Rusia liwat perjalanan udara.

Dhaptar kasebut ditambahi papat negara lan saiki kalebu Irak, Spanyol, Kenya lan Slowakia.

Dokumen lampiran karo keputusan pamrentah sing tanggal 16 Maret 2020, diwenehake karo posisi ing ngisor iki: "Irak, Spanyol, Kenya, Slowakia. " Keputusan kasebut winates sawetara entri menyang Russian Federation warga negara asing lan wong tanpa kewarganegaraan amarga pandemi virus corona. Dokumen lampiran nemtokake dhaptar negara, sing warga bisa mlebu Rusia liwat titik mlebu udara.

Dokumen anyar kasebut ditandatangani tanggal 21 September 2021. Pusat krisis anti-virus corona nglaporake sadurunge yen wiwit tanggal kasebut Rusia nerusake layanan udara karo Irak, Spanyol, Kenya lan Slowakia, uga ngilangi kabeh larangan layanan udara karo Belarus.

Sadurunge, Moskow mbukak maneh penerbangan menyang 53 negara. Sementara, penundaan penerbangan menyang Tanzania amarga kahanan epidemiologis ing negara kasebut wis ditambah nganti tanggal 1 Oktober.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar