24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Australia Breaking News aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Investments News wong Teknologi Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News

Boeing kanggo nggawe jinis drone anyar ing Australia

Boeing kanggo nggawe jinis drone anyar ing Australia
Boeing kanggo nggawe jinis drone anyar ing Australia
ditulis dening Harry Johnson

Loyal Wingman minangka pesawat tempur militer pertama sing dirancang lan diproduksi ing Australia sajrone setengah abad. Boeing Australia saiki lagi nggawe enem pesawat kanthi kemitraan karo Angkatan Udara Australia.

Print Friendly, PDF & Email
  • Boeing ngumumake rencana nggawe jinis pesawat militer kendaraan angkasa tanpa pesawat anyar ing Australia.
  • Drone militer Boeing sing anyar nggunakake intelijen buatan kanggo operasi bebarengan karo pesawat sing dikepengini.
  • Boeing milih kutha Toowoomba ing Queensland minangka titik pertemuan pungkasan kanggo pesawat tanpa tandhing Loyal Wingman.

Raksasa aerospace AS, Boeing, ngumumake yen dheweke arep nggawe pesawat Loyal Wingman sing anyar sing duweke pesawat ing Australia.

Miturut Boeing, dheweke milih kutha Toowoomba ing negara bagian Queensland minangka titik pungkasan kanggo jinis pesawat militer drone sing anyar. Penerbangan tes pertama rampung wiwitan taun iki.

Pengumuman kasebut diwiwiti seminggu sawise Amerika Serikat, Inggris lan Australia ngumumake aliansi keamanan anyar sing bakal menehi Australia kapal selam kanthi tenaga nuklir. Kesepakatan kasebut dikutuk China lan nambah ketegangan ing wilayah Indo-Pasifik.

miturut Boeing Pertahanan Australia, pangembangan pesawat anyar bakal sesuai karo rencana. UAV anyar nggunakake intelijen buatan kanggo bisa digunakake bebarengan karo pesawat sing dikepengini lan dikandung, dirancang lan dikembangake ing Australia.

Iki minangka pesawat tempur militer pertama sing dirancang lan diproduksi ing Australia sajrone setengah abad. Boeing Australia saiki nggawe enem pesawat kanthi kemitraan karo Angkatan Udara Australia.

Ora ana pesanan sing dikonfirmasi, ujare Boeing, nanging pamrentah Australia katon yakin lan seneng karo kapabilitas Loyal Wingman.

Drone anyar bakal dibangun ing fasilitas ing Bandara Wellcamp, sing diduweni dening Wagner Corporation.

Ketua Wagner John Wagner ujar manawa dheweke ngarep pertahanan lan aerospace ing bandara bakal narik luwih akeh perusahaan ing lapangan sing padha.

Proyek kasebut diarepake bakal nggawe 300 lapangan kerja sajrone konstruksi fasilitas lan 70 posisi operasional lan produksi sing isih ana.

Perdana Menteri Negara Bagian Queensland Annastacia Palaszczuk ujar manawa pengumuman kasebut minangka "warta fantastis" lan makili kaping pisanan Boeing nyiyapake fasilitas jinis kasebut ing njaba Amerika Utara.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar