24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Turki Breaking News Warta Breaking UK

Luwih akeh penerbangan Pegasus UK menyang Turki saiki nalika Turki dibukak maneh

Luwih akeh penerbangan Pegasus UK menyang Turki saiki nalika Turki dibukak maneh
Luwih akeh penerbangan Pegasus UK menyang Turki saiki nalika Turki dibukak maneh
ditulis dening Harry Johnson

Pegasus mulihake penerbangan langsung menyang Bandara Sabiha Gökçen ing Istanbul saka London Stansted, kanthi penerbangan kaping pindho saben dina jam 14:40 lan 00:05 saka Bandara London Stansted, lan bali saka Bandara Istanbul Sabiha Gökçen jam 11:35 lan 21:00. 

Print Friendly, PDF & Email
  • Nalika Turki mbukak maneh, Pegasus Airlines nawakake penerbangan luwih akeh saka London Stansted lan Manchester.
  • Pegasus mabur menyang tujuan sinar matahari kalebu Antalya, Bodrum, Dalaman, Izmir, Istanbul lan liya-liyane ing Turki lan sateruse.
  • Wara-wara pengumuman anyar sing nggawe Turki bali menyang dhaptar amber, Pegasus lagi akeh pesenan menyang Turki saka Inggris.

Nalika musim panas dadi musim gugur, mabur menyang sinaran srengenge emas, pantai berpasir lan tamasya tanpa umum. Sawise woro-woro manawa Turki pindhah menyang dhaptar ambar Inggris ing tanggal 22 September 2021, maskapai penerbangan murah, Pegasus Airlines, wis nggedhekake jadwal lan jumlah penerbangan langsung saka London Stansted lan Manchester menyang Turki lan liya-liyane.

Pegasus wis mbalekake penerbangan langsung menyang Bandara Istanbul Sabiha Gökçen saka London Stansted, kanthi penerbangan kaping pindho saben dina budhal jam 14:40 lan 00:05 saka Bandara London Stansted, lan bali saka Bandara Istanbul Sabiha Gökçen jam 11:35 lan 21:00. Penerbangan saiki wis didol saka rega 49.99 siji arah. Penerbangan langsung kaping lima saben minggu saiki uga dioperasikake saka Bandar Udara Manchester menyang Bandara Istanbul Sabiha Gökçen, mangkat jam 12:50, kanthi penerbangan bali mangkat saka Bandara Istanbul Sabiha Gökçen jam 09:45 (wektu lokal ditrapake). Tarif siji arah saka Manchester didol saiki saka £ 74.99. Kaloro rute kasebut nawakake sambungan apik banget ing jaringan 36 destinasi Pegasus ing Turki, kalebu resort pesisir populer sing budaya lan santai, kayata Bodrum, Dalaman lan Antalya - uga 83 tujuan internasional liyane.

Pegasus AirlinesJadwal sing ditambahi kalebu penerbangan langsung kaping lima saben minggu wiwit 21 Oktober antara London Stansted lan Izmir, ing pesisir Aegean Turki, kanthi penerbangan budhal jam 12:55 saka London Stansted, lan penerbangan bali sing mangkat Bandara Izmir Adnan Menderes jam 10:05 (wektu lokal nglamar). Penerbangan langsung menyang Izmir saiki didol saka £ 59.99. Pegasus uga bakal ngluncurake penerbangan langsung antara London Stansted lan Antalya kanggo musim salju ing tanggal 20 Oktober. 

Pegasus Airlines CCO, Güliz Özturk ujar: "Amarga ana woro-woro anyar sing nggawe Turki bali menyang dhaptar amber, kita bakal ndeleng akeh pesenan menyang Turki saka Inggris, lan kanggo nanggepi permintaan lan kepinginan lelungan musim gugur," seneng uga ngembangake program penerbangan saka London Stansted lan Manchester menyang Turki, kanthi sambungan apik ing jaringan 119 tujuan ing 44 negara - tegese para wisatawan bakal luwih milih opsi pesenan fleksibel ing musim salju lan musim salju. Kita bakal ngrencanakake bakal nambah luwih akeh penerbangan saka Inggris mengko ing musim gugur, yen panjaluk terus saya mundhak, lan kita ngarep-arep supaya tamu bisa bali maneh nalika lelungan diwiwiti maneh. "

Uga jaringan ekstensif ing Turki, Pegasus Airlines uga mabur menyang 119 tujuan ing 44 negara, kalebu tujuan kayata Dubai, Tel Aviv lan Sharm el-Sheikh, nawakake penerbangan langsung murah lan konektivitas lancar ing salah sawijining armada paling enom ing Eropa .

Prioritas paling dhuwur Pegasus yaiku kesehatan lan keamanan, kanthi langkah-langkah keamanan Covid-19 sing komprehensif kalebu topeng sing dibutuhake ing kapal. Pegasus uga minangka salah sawijining maskapai penerbangan murah pertama ing donya sing nyoba aplikasi sertifikasi Travel Pass sing gegandhengan karo kesehatan IATA lan maskapai kasebut nawakake asrama tanpa bathi tanpa kontak karo Express Kiosks ing Turki.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar