24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Warta Pamrentah Industri Hospitality Warta Breaking Jamaika News Mbangun maneh Pariwisata transportasi USA Breaking News

American Airlines Nanggulangi Lonjakan Panjaluk Penerbangan kanggo Jamaika

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett (sisih tengen) salam karo Wakil Presiden, Penjualan Global, American Airlines, Kyle Mabry, ing Markas Besar ing Dallas, Texas, Kamis, 23 September 2021.
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Eksekutif maskapai paling gedhe ing donya - American Airlines - marang Menteri Pariwisata Hon. Edmund Bartlett lan pejabat pariwisata senior Jamaika liyane ing rapat dina Kamis ing kantor pusat global ing Dallas, Texas, manawa negara pulau kasebut bakal ngerteni 17 penerbangan non-stop saben dinane nalika Desember, amarga permintaan kanggo tujuan kasebut mundhak.

Print Friendly, PDF & Email
  1. American Airlines negesake yen bakal nggunakake pesawat Boeing 787 ing sawetara rute utama menyang Jamaika wiwit November.
  2. Penerbangan saben dina antarane Kingston lan Miami mundhak saka siji nganti 3 nganti Desember lan 3 penerbangan nonstop saben minggu ditambahake antara Philadelphia lan Kingston.
  3. Pariwisata Jamaika nganakake rapat karo pimpinan industri lelungan ing pasar sumber paling gedhe ing Jamaika, Amerika Serikat lan Kanada.

Dheweke uga negesake Jamaika paling ndhuwur Karibia ing antarane konsumen ing platform American Airlines Vacations sing jembar lan ngonfirmasi manawa bakal nggunakake pesawat Boeing 787 sing anyar lan jembar, ing sawetara rute utama menyang Jamaika wiwit wulan November. 

Bartlett gabung karo Direktur Pariwisata, Donovan White; Strategist Senior ing Menteri Pariwisata, Delano Seiveright lan Wakil Direktur Pariwisata kanggo Amerika, Donnie Dawson. Dheweke, lan Ketua Dewan Pariwisata Jamaika (JTB), John Lynch, nganakake serangkaian rapat karo sawetara pimpinan industri perjalanan ing pasar sumber paling gedhe ing Jamaika, Amerika Serikat lan Kanada. Iki ditindakake kanggo nambah wong sing tekan lokasi sing dituju ing minggu lan wulan mbesuk, uga kanggo ndayani investasi luwih lanjut ing sektor pariwisata lokal. 

Menteri Pariwisata, Hon. Edmund Bartlett, (sisih tengen 3) nuduhake sawetara wektu karo Kyle Mabry, Wakil Presiden, Penjualan Global, American Airlines (kanan 2); Marvin Alvarez Ochoa, Manajer Penjualan Karibia, American Airlines (kiwa 3); Donovan White, Direktur Pariwisata, (kiwa 2); Delano Seiveright, Penasihat Senior lan Strategist, Menteri Pariwisata (kiwa) lan Donnie Dawson, Wakil Direktur Pariwisata Amerika (JTB). Bartlett memimpin rapat karo manajemen senior American Airlines ing Markas Besar ing Dallas, Texas, Kamis, 23 September 2021. 

Warta sambutan kasebut teka sanajan permintaan perjalanan global sing alon amarga saka nyebarake varian Delta COVID-19. 

Minangka warta sambutan kanggo para turis Kingston, maskapai kasebut ujar manawa bakal nambah jumlah penerbangan saben dinane antarane Kingston lan Miami saka posisi saiki dadi siji nganti telu nganti Desember lan uga nawakake telung penerbangan nonstop saben minggu antara Philadelphia lan Kingston. 

Maskapai kasebut nawakake layanan nonstop antara Jamaika lan kutha-kutha AS ing Miami, Philadelphia, New York JFK, Dallas, Charlotte, Chicago lan Boston. 

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar