24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Bahama Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Warta Pamrentah Industri Hospitality News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Bahamas Ngangkat I. Chester Cooper dadi Menteri Pariwisata Anyar

Menteri Pariwisata lan Penerbangan Bahama Anyar
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Eksekutif lan staf Menteri Pariwisata & Penerbangan Bahama ngaturake sambutan kanggo Wakil Perdana Menteri, Yang Terhormat I. Chester Cooper, sing diangkat dadi Menteri Pariwisata, Investasi lan Penerbangan tanggal 17 September, sedina sawise Pemilihan Umum negara kasebut. Pengangkatan kabinet DPM Cooper minangka salah sawijining portofolio pertama sing ditunjuk dening pamrentah anyar Partai Liberal Progresif, sing menang ing poling tanggal 16 September 2021.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Konteks bisnis internasional pancen kritis kanggo ekspansi berkelanjutan ing sektor Pariwisata, Penerbangan, lan Investasi Bahama.
  2. Tenaga Menteri lan ketajaman bisnis sing tajem pancen dibutuhake kaya kementrian nerusake semangat pariwisata.
  3. Pak Cooper nduwe kepemimpinan kanthi kesadaran akut babagan tugas monumental sing bakal ditindakake.

Direktur Jenderal Pariwisata Joy Jibrilu mratelakake: "Kita ing Kementerian Pariwisata ngarepake semangat kerja ing sangisore kepemimpinan Menteri Cooper sing anyar, sing bakal nggawa ilmu lan pengalaman ing Kamentrian kanggo entuk sukses sajrone karir sajrone urip dadi sukses pimpinan ing sektor swasta. Tenaga Menteri Cooper lan ketajaman bisnis sing cetha pancen dibutuhake nalika Kementerian kita terus maju menyang pemulihan pariwisata sajrone pandemi sing isih ana. ”

Menteri Cooper ngakoni manawa kabeh bisnis inti ing Bahama didhukung dening komunitas internasional lan pangerten babagan konteks bisnis internasional pancen kritis kanggo ekspansi Pariwisata Bahama sing berkelanjutan. Sektor Penerbangan lan Investasi. Minangka wong sing wis sukses kanthi sukses ing kepemimpinan sektor swasta, Pak Cooper nduwe pucuk bisnis nomer siji ing negara kasebut kanthi kesadaran akut babagan tugas monumental sing bakal ditindakake. Dheweke seneng banget kesempatan kanggo tantangan kanggo ngladeni negara sing dikasihi.

Menteri Cooper paling enom saka 12 taun lan nikah karo Cecelia Cooper. Dheweke minangka wong tuwa sing bangga karo telung anak.

Perjuangan wiwitane ndadekake dheweke wani, tangguh lan andhap asor; kualitas sing apik kanggo dheweke lan dheweke munggah ing undhak-undhakan perusahaan dadi Ketua & CEO BAF Global Group lan Presiden & CEO BAF Financial & Insurance (Bahamas) Ltd.

Dheweke dadi Ketua Komite Penasihat Asuransi lan direktur pendiri Dana Bahaya Venture. Dheweke dadi anggota Organisasi Presiden Muda (YPO), Toastmaster Distinguished lan melayani macem-macem Dewan sektor swasta.

Wakil Perdana Menteri Chester Cooper minangka Wakil Pimpinan Partai Liberal Progresif (PLP) lan anggota Parlemen kanggo konstituensi Exumas lan Pulo Ragged.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar