24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Warta Breaking Jamaika News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Hon. Edmund Bartlett Nggawe Sihir kanggo Masyarakat Jamaika lan Pariwisata Dunia

ditulis dening Juergen T Steinmetz

"Sampeyan wis rampung!" mesthine minangka tanggepan marang Menteri Pariwisata Jamaika Hon. Edmund Bartlett. Sanajan ana peringatan lelungan sing parah lan nyathet wabah COVID ing pasar sumber utama Jamaika - Amerika Serikat - negara Pulo kasebut bisa ngrekam nomer pariwisata sing akeh. Industri pariwisata lan pariwisata sing dikelola kanthi apik lan aman kayane bisa digunakake kanthi positif, sanajan ana kahanan sing mokal.

Print Friendly, PDF & Email
  • Jamaika entuk US $ 1.2 milyar saka 1.1 yuta pengunjung nalika wiwitan taun.
  • Miturut UNWTO, Jamaika nampa udakara 4.23 yuta pengunjung internasional sing teka ing taun 2019, lan mung 800,000 ing kabeh taun 2020.
  • 1.1 yuta pengunjung ing 9 wulan taun iki minangka prestasi hebat, nglancarake maneh lelungan lan pariwisata ing Jamaika sajrone wektu sing mokal.

Nomer paling anyar diwartakake dening Menteri Pariwisata, Hon. Edmund Bartlett, ing Layanan Informasi Jamaika, "Think Tank," ing kantor pusat agensi ing Kingston, dina Selasa.

"Kinerja kasebut ngasilake kenaikan 22 persen ing penghasilan kita, nganti udakara $ 212 yuta, lan tekane saka 800,000 taun kepungkur dadi 1.1 yuta taun iki," ujare.

Dheweke ujar manawa umume pengunjung ing pulau kasebut asale saka Amerika Serikat (AS), amarga pasar liyane kayata Inggris (Inggris) lan Kanada duwe macem-macem larangan virus corona (COVID-19), sing ngalangi wong-wong supaya bisa lelungan.

Menteri Bartlett negesake manawa kanthi paningkatan penghasilan lan kedatangan pengunjung, industri iki nduweni pengaruh penting ing pamulihan pasca-pandemi negara kasebut.

"Kita nggawa luwih saka 60,000 buruh menyang lapangan kerja, sing ilang amarga pandemi," ujare.

Dheweke ujar manawa industri kasebut "cerdas" ing proses pemulihan COVID-19 lan fokus ing keberlanjutan "minangka inti saka cara maju."

"Mula, ora ana industri sing luwih apik kanggo nambah bathi kanggo Jamaika, mulihake lapangan kerja, lan ngasilake kesempatan anyar ing komunitas saindenging negara tinimbang industri pariwisata," jarene Menteri Bartlett.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar