24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality News Warta Breaking Norwegia wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Norwegia mungkasi kabeh watesan COVID-19, bali menyang urip normal

ditulis dening Harry Johnson

Keputusan pemerintah kanggo ngilangi watesan COVID-19 sing ketat kedadeyan 561 dina sawise pertama kaline nggawe penyebaran virus corona, kanthi pejabat kesehatan Norwegia uga menehi lampu hijau kanggo larangan liyane, kayata ing papan olahraga lan plancongan rampung. ing minggu ngarep. 

Print Friendly, PDF & Email
  • Norwegia bakal "ngilangi sebagian besar langkah-langkah kontrol infeksi," menehi "matur nuwun banget" kanggo warga negara sing wis tundhuk.
  • Nalika langkah-langkah bakal dicopot ing 24 jam sabanjure, PM Norwegia negesake bisnis supaya ora miwiti nyiapake supaya pelanggan bali nganti sesuk.
  • Nanging, pejabat Norwegia ndhesek warga sing nduweni hak kanggo mesthekake yen dheweke divaksinasi kanthi lengkap, nggambarake minangka "tugas sipil".

Norwegia bakal dibukak maneh kabeh dina Setu, 25 September, mungkasi watesan COVID-19 kanggo bisnis lan interaksi sosial, ujare Perdana Menteri negara kasebut dina iki.

Perdana Menteri Norwegia Erna Solberg

"Saiki kita bakal bali menyang urip normal saben dina," ujare Perdana Menteri Norwegia Erna Solberg, nalika pidato ing sawijining konferensi pers resmi dina iki.

Keputusan pemerintah kanggo ngilangi watesan COVID-19 sing ketat kedadeyan 561 dina sawise pertama kaline nggawe penyebaran virus corona, kanthi pejabat kesehatan Norwegia uga menehi lampu hijau kanggo larangan liyane, kayata ing papan olahraga lan plancongan rampung. ing minggu ngarep. 

Dina iki, Solberg kanthi tegas ujar manawa, wiwit jam 4 sore (3 sore GMT) sesuk (Setu, 25 September), Norway bakal "ngilangi sebagian besar langkah-langkah kontrol infeksi," menehi "matur nuwun banget" kanggo warga negara sing wis netepi.

Nalika langkah-langkah bakal dicopot ing 24 jam sabanjure, PM Norwegia negesake bisnis supaya ora miwiti nyiapake pelanggan bali nganti sesuk, amarga aturan kasebut isih ditindakake nganti "wektu umum" sing wis disepakati. 

Sanajan pejabat Norwegia rumangsa cukup nyaman kanggo miwiti mbukak maneh negara kasebut, pejabat kasebut negesake warga sing nduweni hak kanggo mesthekake yen kabeh divaksinasi, nggambarake minangka "tugas sipil" lan menehi panjaluk kanggo "komunitas minoritas" sing durung duwe jab kasebut.

Menanggapi pengumuman kasebut, kepala Konfederasi Perusahaan Norwegia, Ole Erik Almlid, mratelakake manawa iki "sing diidham-idhamake dening kabeh masarakat," sanajan "garis finish durung entuk," kanthi luwih akeh gawean nganti industri wis mbalek maneh.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar