24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Dewan Pariwisata Afrika Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Eswatini film Industri Hospitality Hotel & Resor Investments Mbangun maneh Resorts Tanzania Breaking News Pariwisata News Wire Plancongan Singapur

Liyane babagan lapangan Investor Bulgaria kanggo Hotel Kempinski anyar ing Tanzania

Pariwisata minangka fokus utama kanggo Tanzania. Delegasi saka Bulgaria minggu kepungkur ana ing Dar es Salaam, Tanzania kanggo ngrembug babagan proyek resor pariwisata anyar dening Kelompok Hotel Kempinski Jerman.

Klompok iki duwe perhatian lengkap dening Hon. menteri Dr. Damas Ndumbaro, lan Cuthbert Ncube, ketua Dewan Pariwisata Afrika.

Print Friendly, PDF & Email
  • Kempinski Hotel Group, Munich, Jerman sing ngrancang nggawe Hotel Kempinski Lima Bintang ing Tanzania Lor
  • Hotel kasebut kudune ana ing Tarangire Tanzania Lor, Danau Manyara, Ngorongoro, lan taman margasatwa Serengeti.
  • Presiden Samia njupuk inisiatif pribadi kanggo nuntun dokumenter khusus, "Tur Kraton”Dimaksudake kanggo menehi obyek wisata Tanzania ing jagad iki.

Delegasi investor Bulgaria ana ing Tanzania minggu kepungkur kanggo ngrembug babagan 72 yuta proyek Investasi Hotel Dolar ing negara kasebut.

Pak Ayoub Ibrahim, sing dadi CEO Konferensi Pariwisata lan Investasi Internasional Mauritius- Inggris, dadi pejabat delegasi sing ngunjungi Tanzania minggu iki.

Miturut sumber eTN, pambangunan Resor Kempinski anyar ing negara kasebut bakal diwiwiti wulan Januari 2021. eTurboNews tekan Pak Ayoub lan dikandhani manawa press release bakal diterbitake mengko, nanging nuduhake informasi ing versi pisanan artikel iki sing duwe kesalahan.

Nganyari Ekonomi Tanzania paling anyar saka wulan Juli nyoroti potensi sektor pariwisata sing durung ditemtokake kanggo ndorong agenda pembangunan negara kasebut. Analisis anyar mbahas masalah sing wis suwe diadhepi pariwisata ing Tanzania uga tantangan anyar sing ditindakake dening pandemi COVID-19. 

Laporan kasebut ujar manawa pandemi kasebut nawakake kesempatan kanggo tumindak kebijakan supaya sektor kasebut pulih ing wektu sing cedhak lan dadi mesin berkelanjutan saka sektor swasta, kalebu sosial lan ekonomi, lan adaptasi iklim lan mitigasi sajrone jangka panjang.

Ora ana informasi sing diluncurake babagan rincian, risikone, biaya kanggo Tanzania, lan bathi sing diarepake kanggo industri wisata lan pariwisata negara Afrika Timur iki ing wektu COVID sing durung mesthi.

Pak Cuthbert Ncube, ketua basis Eswatini Dewan Pariwisata Afrika diundang dening ITIC kanggo nekani diskusi karo menteri Tanzania kanggo Sumber Daya Alam lan Pariwisata Dr. Damas Ndumbaro.

Ncube njupuk kesempatan kanggo ngrembug karo menteri babagan tingkat kerjasama lan pandhuan sing bisa diwenehake Dewan Pariwisata Afrika kanggo kampanye Kampanye Branding Pariwisata internasional anyar kanggo Tanzania.

Sawise rapat, para delegasi ngunjungi Wilayah Konservasi Ngorongoro (NCA) ing Tanzania Lor.

Dewan Pariwisata Afrika (ATB) siyap bekerjasama karo kabeh pihak ing Afrika kanggo promosi pariwara merek lan pemasaran menyang Afrika. Tujuane kanggo ATB yaiku supaya Afrika dadi tujuan wisata global sing paling disenengi.

Sajrone rapat karo Menteri Pariwisata Tanzania, ATB janji bakal ndhukung promosi Ekspo Pariwisata Afrika Timur (EAC) sing bakal diluncurake kaping pisanan ing Tanzania.

Ncube ngandhani menteri kasebut yen ATB siyap bekerjasama karo Pamrentah Tanzania liwat saluran global ATB kalebu platform media lan interaksi eksekutif liyane.

Dewan Pariwisata Afrika didegake kanthi dhukungan saka eTurboNews ing 2018.

Co- Panulis: Apolinary Tairo, eTN Tanzania

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Apolinari Tairo - eTN Tanzania

Ninggalake Komentar