24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kabar Olahraga Industri Hospitality News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Blanja Pariwisata News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News

Costco kanggo nerusake jatah tuku jamban lan tuku banyu kemasan

Costco kanggo nerusake jatah tuku jamban lan tuku banyu kemasan
ditulis dening Harry Johnson

Setahun kepungkur, kekurangan barang dagangan, saiki wis akeh dagangane, nanging ana telat loro nganti telung minggu supaya bisa dikirim amarga ana watesan pangowahan jangka pendek kanggo kebutuhan truk lan pangiriman saka pemasok.

Print Friendly, PDF & Email
  • Costco ngumumake watesan tuku sing bakal teka ing barang tartamtu sajrone nelpon penghasilan dina Kamis.
  • Watesan tuku sing diuripake maneh sawise akeh perusahaan sing ngetrapake aturan sing padha taun kepungkur nalika pandemi kasebut ditindakake, saengga rak-rak toko diilangi barang-barang penting tartamtu.
  • Costco CFO uga nyathet yen kekurangan utama ing chip komputer isih "mengaruhi akeh barang," kalebu tablet, game video lan peralatan utama.

Costco Wholesale Corporation, perusahaan multinasional Amerika, sing ngoperasikake luwih saka 500 toko ritel kothak amba ing saindenging AS lan 200-plus ing luar negeri, ngumumake yen bakal ngetrapake watesan tuku kanggo sawetara barang sing didol, nalika ana bathi penghasilan, Kamis.

miturut CostcoKepala pejabat keuangan (CFO) Richard Galanti, pengecer AS bakal nerusake watesan tuku barang "kunci" tartamtu, kalebu kertas toilet lan banyu kemasan.

Anjog panggilan bathi perusahaan, Galanti negesake sawetara tekanan babagan rantai pasokan lan nyathet kenaikan permintaan amarga pandemi kasebut, ujar manawa Covid-19 Varian Delta nyopir inventaris utama.

"Faktor tekanan rantai pasokan lan inflasi kalebu telat port, kekurangan kontainer, gangguan COVID, kekurangan macem-macem komponen, bahan baku lan bahan, tekanan biaya tenaga kerja lan kekurangan truk lan driver," ujare Galanti, nambahake yen "perencanaan penting" amarga tantangan.

CFO ora ujar persis kapan watesan bakal diwiwiti maneh - kanthi Costco sadurunge wis winates tuku kanggo barang-barang tartamtu ing wiwitan COVID-19. 

Nggambarake alasan sawetara kekurangan, Galanti nyathet conto salah sawijining perusahaan pasokan pembersih sing ngupayakake njaga barang-barang ing rak, ujar yen saiki isih ana masalah sing beda tinimbang taun 2020. 

"Setahun kepungkur, ana kekurangan barang dagangan, saiki wis akeh dagangane, nanging ana wektu tundha loro nganti telung minggu nalika dikirim amarga ana watesan pangowahan jangka pendek kanggo truk lan kebutuhan pangiriman pemasok, ”Jarene.

CFO uga ngamati manawa kekurangan utama ing chip komputer isih "mengaruhi akeh barang," kalebu tablet, game video lan peralatan utama, sing nuduhake masalah kasebut "kemungkinan bakal tekan taun 2022." 

Watesan tuku sing diuripake maneh sawise akeh perusahaan sing ngetrapake aturan sing padha taun kepungkur Covid-19 pandemi diwiwiti, ninggali rak-rak toko sing ora ana barang-barang penting - bisa uga dadi pangareping yaiku: kertas toilet.

Sanajan pengecer wis mundur wiwit fase awal tuku panik, ing wulan Maret, CEO saka produsen pulp kayu Brasil ngelingake manawa kekurangan TP global bisa uga ana ing cedhak, kanthi ujar manawa kekurangan kontainer pengiriman bisa ngasilake bottleneck abot kanggo distribusi. 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar