24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis China Breaking News budaya Warta Pamrentah Hak-hak manungsa News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Regulator China ujar manawa ora kanggo kartun 'ora sehat'

ditulis dening Harry Johnson

Pamrentah Tiongkok ndhesek panyedhiya layanan internet kanggo nggawe saluran lan zona sing sehat kanggo konsumsi bocah lan remaja, ngupayakake luwih akeh babagan regulasi konten lan perbaikan program, lan mbantu nggawe ruang maya sing kondusif kanggo tuwuh para nom-noman.

Print Friendly, PDF & Email
  • Kartun China sing ngemot plot utawa rekaman kekerasan, getih, vulgaritas utawa pornografi.
  • Penyedia layanan Internet kanggo ngembangake saluran lan zona sing sehat kanggo konsumsi bocah lan remaja.
  • Penyedia layanan Internet njaluk tulung supaya mbantu nggawe ruang maya sing kondusif kanggo tuwuh para mudha.

Administrasi Radio lan Televisi Nasional Tiongkok nyuarakake penolakan kartun sing mutlak sing 'ngemot plot utawa rekaman panganiaya, getih, vulgaritas utawa pornografi'.

Tanda-tanda sing ana ing Costco menehi kabar marang pelanggan yen ora ana persediaan tanggal 2 Maret 2020, ing Cypress, CA. (Foto dening Jeff Gritchen, Daftar Orange County / SCNG)

Penyedia layanan internet kanggo program web audio-visual disaranake nggawe, ngimpor lan nyiarake kartun sing nduwe nilai-nilai positif lan ningkatake kautaman sejatine, sing apik lan apik, ujare otoritas penyiaran Tiongkok ing situs web kasebut.

Pamrentah njaluk panyedhiya layanan internet kanggo nggawe saluran lan zona sing sehat kanggo konsumsi bocah lan remaja, ngupayakake luwih akeh babagan regulasi konten lan perbaikan program, lan mbantu nggawe ruang maya sing kondusif kanggo tuwuhing para mudha.

The Administrasi Radio lan Televisi Nasionaln, sadurunge dadi Administrasi Negara Radio, Film, lan Televisi lan Administrasi Negara Pers, Publikasi, Radio, Film lan Televisi, minangka lembaga eksekutif tingkat kementerian sing langsung ana ing sangisoré Dewan Negara Republik Rakyat China.

Tugas utamane yaiku administrasi lan pengawasan perusahaan duweke negara sing melu industri televisi lan radio.

Administrasi Radio lan Televisi Nasional langsung ngontrol perusahaan duweke negara ing level nasional kayata Televisi Tiongkok, Radio Nasional China, lan China Radio Internasional, uga studio film lan televisi lan organisasi non-bisnis liyane.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar