24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Italia Breaking News rapat News tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Saiki, Muda Ngatasi Krisis Iklim ing Milan

Profil Facebook Federica Gasbarro sing ditampilake karo Greta Thunberg. Tanggal September 2019 - kalorone ing New York kanggo pertemuan puncak pemuda PBB sing pertama babagan iklim.

Federica Gasbarro, 26 taun, lan Daniele Guadagnolo, 28, bakal dadi loro perwakilan Italia ing puncak Youth4Climate: "Driving Ambition," pertemuan global sabanjure kanggo para muda nglawan perubahan iklim.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Rapat kasebut dibukak ing ngendi Italia bakal dadi fokus debat lan inisiatif kanggo mbela lingkungan.
  2. Udakara 400 taun 30-an - 2 kanggo saben negara anggota 197 Konvensi Persatuan Bangsa-Bangsa tentang Perubahan Iklim (UNFCCC) - bakal rapat ing Milan, Pusat Kongres MiCo, wiwit 28-30 September 2021.
  3. Bocah-bocah wadon lan bocah lanang sing wis melu jalur lingkungan sing profesional utawa sinau bakal melu.

"Wis wayahe," ujare Menteri Transisi Ekologis, Roberto Cingolani, "ing endi para pemuda protes melu proposal kasebut. Krisis iklim kalebu penguatan dialog antar generasi. Ing Milan, iki bakal dadi wayahe kita bakal nyoba nggawe konkrit. "

Perdebatan kasebut bakal dipérang dadi 4 wilayah, kanthi tujuan ngembangake proposal konkrit: ambisi iklim, pemulihan berkelanjutan, keterlibatan aktor non-pamrentah, lan masyarakat sing luwih ngerti tantangan iklim. "Kita ngarep-arep banget," ujare Federica Gasbarro, "Usulan-usulan kita muncul saka kuesioner sing diwarisake ing antarane para wong enom Italia sing setya marang lingkungan. Ing Milan, kita bakal bareng karo para delegasi negara liya supaya entuk dokumen umum. ”

Antarane sing bakal ngomong yaiku 2 pimpinan "Jum'at kanggo Masa Depan" - Greta Thunberg lan Vanessa Nakate. Mung esuk iki, gerakan Italia bali menyang kirab ing pirang-pirang kutha, ngumumake mogok gedhe kanggo dina Jumuah, 1 Oktober, karo Greta ing alun-alun ing Milan sambat amarga kurang keterlibatan pemerintah.

Bali menyang janjian Youth4Climate, dokumen final bakal diwenehake marang para pimpinan sing teka ing Milan, maneh ing MiCo, kanggo pertemuan puncak Pra-COP26. Sing terakhir iki bakal dianakake wiwit tanggal 30 September - 2 Oktober lan bakal diwiwiti karo Menteri Cingolani ing ngarsane Kepala Negara, Sergio Mattarella; Perdana Menteri Mario Draghi; lan Perdana Menteri Inggris Boris Johnson.

Acara Pra-COP26, sing padha karo Youth4Climate, ditindakake amarga COP26, Konferensi Perubahan Iklim PBB ing Glasgow wiwit 31 Oktober - 12 November kanthi kemitraan karo Italia. Wis 3 dekade, PBB nggabungake meh kabeh negara kanggo puncak iklim global ing acara kasebut, langkah-langkah penting ditindakake kayata mlebu Protokol Kyoto ing taun 1997, lan Perjanjian Paris ing taun 2015. Ing taun iki, COP26, negara-negara sing kudu menehi rencana sing dianyari kanggo nyuda emisi, ditindakake ing wayahe alus banget - sawise musim panas sing banjir lan kebakaran wis nuduhake semangat supaya ora bisa tumindak sadurunge. Luwih saka 190 pamimpin jagad sing diarepake ing Skotlandia, gabung karo puluhan ewu negosiator, perwakilan pamrentah, bisnis, lan warga negara sajrone negosiasi 12 dina.

Saben COP babagan perubahan iklim diwiwiti karo rapat persiyapan sing dianakake udakara sewulan sadurunge, sabenere Pra-COP, sing nggabungake para menteri iklim lan energi saka klompok negara sing dipilih kanggo ngrembug babagan sawetara aspek politik dhasar negosiasi lan ngetrenake masalah utama sing banjur bakal diwenehake ing Konferensi. Udakara 40-50 negara bakal melu Pra-COP ing Milan karo perwakilan UNFCCC lan masarakat sipil.

Kangge, All4Climate nerusake, program sing diluncurake dening Kementerian Transisi Ekologis lan Connect4climate Bank Dunia, kanthi partisipasi Wilayah Lombardia lan Kotamadya Milan. Luwih saka 500 acara direncanakake ing saindenging Italia, sing diatur sajrone taun dening perusahaan, asosiasi, badan publik, lan pribadi kanggo nambah kesadaran babagan iklim. Antarane inisiatif ing Milan, tanggal 30 September ing Hippodrome San Siro, konser Music4Climate, diproduksi karo PianoB, bakal ditampilake lan bakal kasedhiya langsung ing livemusic.tv.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Mario Masciullo - eTN Italia

Mario minangka veteran ing industri lelungan.
Pengalamane wis sumebar ing saindenging jagad wiwit taun 1960 nalika umur 21 taun wiwit njelajah Jepang, Hong Kong, lan Thailand.
Mario wis ndeleng Pariwisata Dunia berkembang nganti saiki lan nyekseni
karusakan saka root / testimoni jaman biyen pirang-pirang negara sing seneng modernitas / kemajuan.
Sajrone 20 taun kepungkur, pengalaman lelungan Mario wis konsentrasi ing Asia Tenggara lan pungkasane kalebu Benua India.

Bagéan saka pengalaman kerja Mario kalebu macem-macem kegiyatan ing Penerbangan Sipil
lapangan rampung sawise ngatur wiwitan kanggo Malaysia Singapore Airlines ing Italia dadi Institutor lan terus suwene 16 taun ing peran Sales / Marketing Manager Italia kanggo Singapore Airlines sawise pamisahan kaloro pamrentah kasebut ing Oktober 1972.

Lisensi Wartawan resmi Mario yaiku dening "Ordo Nasional Wartawan Roma, Italia ing taun 1977.

Ninggalake Komentar