24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel News wong Lelungan Rel Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News

Derailed ing dina Setu sing apik banget tegese lara lan korban jiwa kanggo penumpang Amtrak ing Montana

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Dina iki paling ora ana 3 wong sing tiwas, luwih saka 50 wong sing lara ing kreta Amtrak ing Montana sawise papat mobil tiba.
Sepur Amtrak tumuju ing Miami derails cedhak Mobile, Alabama, lan 47 wong tiwas tanggal 22 September 1993. Kacilakan paling parah ing sejarah Amtrak, disebabake operator towboat sing ora peduli lan kahanan kabut.

Print Friendly, PDF & Email
  • Sawetara wong tiwas, 50+ wong lara dina iki ing kreta # Amtrak ing #Montana
  • Sepur kasebut derailed wiwit ing Chicago menyang Seattle
  • Paling ora patang mobil dibuwang

Sepur penumpang Amtrak sing dioperasikake antarane Seattle lan Chicago gagal dina Setu sore ing Montana tengah-tengah, miturut laporan media lan media sosial lokal.

Langit ing langit liwat Montana nalika 147 penumpang ing sepur Amtrak dadi korban kegagalan. Sawetara penumpang isih kepepet.

Sepur tumuju mangetan ing Seattle, derailed ing antarane titik Havre lan Shelby ing Montana.

Sepur kasebut bubar udakara 1 km saka Joplin, Montana, sawijining kutha udakara 200 wong.

Ana saksi mata ngirim paling ora patang mobil diluncurake lan ing trek. Tanggepan pisanan ana ing adegan.

Ing wektu iki 3 korban jiwa kacarita lan sawetara ciloko.

Kacilakan sepur Amtrak pungkasan pungkasan kacathet tanggal 4 Februari 2018, ing Casey, Caroline Selatan, nalika sepur tabrakan karo kereta angkut CSX sing mandheg.

Ahli keamanan uga nyaranake milih kursi madhep mburi nalika nunggang sepur. Iki amarga wong sing lungguh ing kana cenderung ora bakal dibuwang nalika tabrakan. Sepur luwih bisa nggegirisi tinimbang ing sisih mburi utawa saka mburi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar