24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Bahama Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Warta Pamrentah News wong Rilis pers Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Bahama, Detak jantung Pariwisata Ngrayakake Dina Pariwisata Sedunia

Wakil Perdana Menteri, Yang Terhormat I. Chester Cooper, Menteri Pariwisata, Investasi lan Penerbangan.
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Menteri Pariwisata, Investasi & Penerbangan Bahama, Wakil Perdana Menteri, Yang Terhormat I. Chester Cooper minangka Hari Pariwisata Dunia kaping 41 taun,

Kepulauan Bahama gabung karo Organisasi Pariwisata Dunia Perserikatan Bangsa-Bangsa lan Organisasi Pariwisata Karibia kanggo ngakoni pariwara sosial lan ekonomi sing gedhe banget tumrap wong-wong ing saindenging jagad.

Print Friendly, PDF & Email
  • "Ing taun iki, Dina Pariwisata Dunia wis ditemtokake minangka dina kanggo fokus ing pertumbuhan inklusif liwat pariwisata, sing cukup nyebabake," ujare Wakil Perdana Menteri, Yang Mulia I. Chester Cooper, Menteri Pariwisata, Investasi & Penerbangan Bahama.
  • "Kaya tujuan sing akeh ing Karibia, pariwisata minangka detak jantung ing Bahama lan kaya sing kita ucapake, iku urusane kabeh wong.
  • Pantai kita apik banget, lan banyune bening banget bisa dideleng saka papan, nanging dudu sing nemtokake.

Nanging, saben wong sing nggawe pengalaman Bahama lan entuk manfaat saka sukses pariwisata. Aku setya nggawe proyek lan kesempatan kanggo kabeh wong Bahamia lan bisa mbantu bangsa kita sing luwih apik. ”  

Amarga larangan lelungan internasional wiwit gampang, didorong dening peningkatan aksesibilitas vaksin, Bahama wis mapan kanggo pulih. Peningkatan angkutan udara sing dijadwalake dikombinasikake karo bali industri pelayaran nyebabake peningkatan jumlah pengunjung kanthi positif, nganti meh 500,000 pengunjung sajrone nem wulan pertama taun iki.

"Nalika ngadhepi perang sing rame banget sajrone jaman saiki, kita kudu tetep fokus lan optimis nalika jagad iki diwiwiti maneh," ujare Wakil Perdana Menteri.

"Aku gabung karo pimpinan ing saindenging Karibia kanggo ningkatake pentinge inklusi sosial, keberlanjutan, lan tujuan lan bisnis sing cerdas. Negara sing apik, lan wilayah Karibia sing dikasihi, bakal makmur maneh lan terus maju, kaya tembung moto Bahama: Maju, Maju, Maju, Bareng. ”

Babagan BAHAMAS
Jelajahi kabeh pulau sing ditawakake www.bahamas.com 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar