24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Wisata sing Bisa Diakses Dewan Pariwisata Afrika Asosiasi Warta Awards Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Education Warta Pamrentah Warta Breaking Hawaii Kabar Olahraga TIKP Pitakonan News wong Pengumuman Pers Mbangun maneh tanggung jawab Sustainability News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Wtn

Ora ana Pahlawan sing ditinggal ing Dina Pariwisata Dunia 2021 iki

Draft otomatis
pahlawan.lancaran
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Jaringan Pariwisata Dunia mung umur 18 wulan, nanging pimpinan anyar muncul ing industri wisata lan pariwisata global.
Akeh sing diidentifikasi minangka pahlawan pariwisata sejati dening Jaringan Pariwisata Dunia - nanging sapa sejatine?

Print Friendly, PDF & Email
  • The Jaringan Pariwisata Dunia (WTN) duwe anggota ing 128 negara lan metu saka mbangun maneh.lancaran diskusi.Heroes.travel minangka program penghargaan lan pangenalan gratis dening WTN kanggo ngurmati sing menehi prabédan.
  • Miturut UNWTO, Dina Pariwisata Dunia 2021 iki kalebu inklusifitas ing pariwisata. WTN njamin iki kalebu kabeh pahlawan sing ora duwe jeneng.
  • Pahlawan sejatine yaiku sing ora duwe bisnis sajrone pandemi lan isih percaya karo industri pariwisata lan pariwisata. Klompok sing ora dikenal iki dianugerahi Penghargaan Pahlawan Pariwisata Anonomi. dening Jaringan Pariwisata Dunia saiki.

”Pahlawan sejatine ing njero ati tanpa lowongan suwene 18 wulan lan slamet.
Nanging dheweke ora katon - kalebu ing antarane kita, nanging bisa uga ora duwe swarane. Aku pengin dheweke ngrungokake, maju, supaya kita bisa ngapusi dheweke supaya bisa urip lan terus urip, lan dadi bagean saka industri sing hebat. Dina Pariwisata Dunia 2021 yaiku babagan inklusifitas, lan klompok iki kudu dilebokake. ” ujar Marikar Donato, co -organizer acara Day Pariwisata Dunia kanggo WTN lan pahlawan pariwisata dhewe.
Dheweke nambah: "Ana ewonan pahlawan pariwisata sing ora dingerteni."

Pendhiri lan Ketua Jaringan Pariwisata Dunia nambahake: Aku bangga karo Marikar kanggo entuk penghargaan Pahlawan Pariwisata Anonomi, sing kaping pisanan ing jagad iki.

Pancen penting, kita ngakoni pahlawan sing ora dingerteni iki. Ana ing endi wae.

Kadhangkala kita ngerti sapa pahlawan kasebut. Kita duwe kahanan, wong ora pengin diarani pahlawan. Dheweke rumangsa apa sing ora kudu dituduhake karo masarakat.

Aku seneng ngumumake, ing Jaringan Pariwisata Dunia minangka organisasi pariwisata global pertama sing nyadari kebutuhan supaya para pahlawan sing ora dingerteni iki dadi prioritas utama.

The penghargaan pahlawan pariwisata anonim resmi ditambahake menyang pahlawan.lancaran portofolio

Pendhiri WTN Dr. Peter Tarlow ngakoni lan ujar:

"Pariwisata kalebu ewu wong sing tanpa pamrih nggawe ikatan antarane individu, budaya lan negara.

Bintang pariwisata kasebut minangka pahlawan industri sing ora bisa nggawa cahya ing jagad sing peteng.

Jaringan Pariwisata Donya ngupayakake para pahlawan pariwisata kasebut katon lega. Kaya dene Dr. Peter Tarlow, salah sawijining pendiri Jaringan Pariwisata Dunia, ujar: "Pariwisata luwih saka sekedar industri, nanging kombinasi saka pragmatis karo spiritual, interaksi jiwa karo kasunyatan jagad iki.

Pahlawan pariwisata minangka wong sing nyawijikake etika kanthi praktis lan nyawijikake kamanungsan karo jagad lelungan "Tarlow ngelingake manawa pahlawan pariwisata makili sing paling apik ing kabeh kita lan sinau babagan saben wong minangka perjalanan menyang jero kreativitas lan keprigelan. ”

Marikar Donato minangka Pandhuan Wisata Washington DC lan eksekutif ing Jagad Federasi Asosiasi Pandhuan Pariwisata (WFTGA)

Dina iki Jaringan Pariwisata Dunia uga ngrayakake para pahlawan sing misuwur. Saben pahlawan sing diakoni dening WTN wis nindakake perkara sing ora bisa diarepake liwat pendemi COVID-19.

Dr. Taleb Rifai, mantan Sekretaris Jenderal UNWTO rong istilah nampi pahlawan saka omah ing Yordania. Pahlawan Pariwisata Mary Rhodes, presiden Asosiasi Hotel & Restoran Guam tangi jam 4 esuk kanggo melu acara zoom internasional iki karo para pahlawan ing saben bawana.

Walter Mzembi, mantan menteri Pariwisata saka Zimbabwe ngelingake manawa jagad iki ditutup, lan arahan sepihak ngrusak pendekatan multilateral para pimpinan pariwisata sing diperjuangake sajrone 20 taun.

Alain St. Ange, presiden Dewan Pariwisata Afrika, lan mantan menteri Pariwisata saka Seychelles duwe pesen manunggal kanggo Afrika.

Aleksandra Gardasevic Slavuljica, direktur Pariwisata kanggo bangsa Balkan iki minangka bagean saka WTN wiwit wiwitan. Dheweke dadi pahlawan pariwisata amarga perane nggabungake wilayah Balkan. Dheweke didhukung dening Pahlawan Pariwisata Klodiana Gorica, Profesor Lengkap ing Universitas Tirana, Fakultas Ekonomi, Albania.

Krungu saka Dr. Snežana Štetić duwe wis makarya ing Pariwisata lan pendhidhikan kanggo Pariwisata luwih saka 40 taun lan dadi pimpinan klompok minat pendhidhikan, ditambah karo Grup Balkan tingkat tinggi Jaringan Pariwisata Dunia.

Deepak Joshi, pahlawan pariwisata saka Nepal, lan mantan CEO Dewan Pariwisata Nepal menehi tanggapan babagan pambukaan pariwisata kanggo wilayah Himalaya.

Profesor Geoffrey Lipman saka SunX lan Kemitraan Iklim lan Pariwisata Internasional (TIK) ngelingake jagad babagan ancaman perubahan iklim.

Pahlawan Pariwisata Wirang Faouzou DEME saka Senegal nuduhake pesen pangarep-arep, kapercayan, lan dorongan karo jagad pariwisata. Dheweke uga duta besar Dewan Pariwisata Afrika, lan Penasihat Teknis Menteri Pariwisata lan Pengangkutan Udara Senegal.

Pahlawan Pariwisata lan CEO saka Sabanjure Group LLC ing Azerbaijan, Efsun Ahmadov, Baku, ing Azerbaijan rasane luwih apik sawise kasus COVID sing ora ana gandhengane.

Pahlawan Pariwisata Diana McIntyre-Pike menehi update babagan kerja sama anyar karo pahlawan pariwisata Edmund Bartlett, menteri pariwisata ing Jamaika. Diana minangka pahlawan pariwisata lan pimpinan pariwisata komunitas ing Jamaika.

Amaka Amatokwu-Ndekwu, Lagos, Nigeria minangka pendiri asosiasi Asosiasi Wanita Afrika Ing Pariwisata lan Perhotelan ing Nigeria. Dheweke manggon ing Amerika Serikat lan Nigeria.

Pahlawan Pariwisata Joseph Kafunda minangka Ketua Asosiasi Perusahaan Pariwisata Muncul lan anggota Jaringan Pariwisata Dunia sing adhedhasar ing Namibia. Dheweke gabung saka Botswana.

Dr. Peter Tarlow, salah sawijining pendiri Jaringan Pariwisata Dunia ngrampungake acara kasebut kanthi donga multi-iman.

Watch:

Ora ana biaya kanggo nyalonake utawa nampa pangakuan Pahlawan dening Jaringan Pariwisata Dunia. Paling ora butuh rong nominasi independen kanggo dipertimbangkan kanggo penghargaan iki. Informasi luwih lengkap babagan www.pawanes.pk

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar