24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Ngilangi Warta Eropa Yunani Breaking News News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Gempa Bumi Kuat mung direkam ing Pulo Kreta, Yunani

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Saben taun ana udakara 100 gempa bumi ing 6.5. Gempa bumi 6.5 duweni potensi nyebabake kerusakan. Ing wilayah pedunung, karusakane bisa uga parah.
Gempa bumi 6.5 sing direkam ing Kreta mung mudhun dadi 5.9 - apa sing kurang pengaruh ing akeh kasus

Print Friendly, PDF & Email
  • 5.9 yaiku pangukuran EMSC tanggal 27 September (Senen jam 9.17 esuk) ana gempa bumi ing Pulo Yunani Kreta.
  • Populasi ing wilayah sing cedhak luwih saka 480,000
  • Ora ana data babagan kerusakan utawa ciloko sing dingerteni

Kreta minangka tujuan plancongan lan wisata utama ing Yunani lan favorit kanggo Pengunjung Eropa saka Jerman lan akeh negara liyane.

Tweets awal ujar yen gempa kasebut dirasakan cilik, tweet liyane ujar: Aku ngalami tremor bumi sing kuat ing Stalis, Kreta esuk iki, kabeh ruangan gonjang-ganjing.

Nomer nomer loro diturunake saka 6.0 dadi 5.8, sing liyane mundhak dadi 6.2, tweet liyane ujar 6.5. Agensi berita Reuters negesake 6.5 kanthi ambane 2km sing nuduhake EMSC.

Pusat Seismologis Mediterania Eropa (EMSC) nanging ngonfirmasi kekuatan 5,9 lan jerone 10 km.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar