24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Dewan Pariwisata Afrika Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah News wong Seychelles Breaking News Pariwisata News Wire Plancongan Wtn

ATB: Ora ana maneh perang sing sepi kanggo Survival Pariwisata Afrika

Alain St. Ange
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Afrika minangka bawana kanthi jumlah negara independen paling dhuwur. Akeh negara gumantung karo sektor lelungan lan pariwisata kanggo entuk dhuwit asing.
COVID-19 wis meksa nindakake perkara sektor lelungan.
Dina iki, Ketua Dewan Pariwisata Afrika hubungane karo wishlist Afrika kanggo Dina Pariwisata Sedunia kanggo kabeh jagad.

Print Friendly, PDF & Email
  • A Pesen Dina Pariwisata Dunia saka Alain St.Ange, Presiden Dewan Pariwisata Afrika tujuane kanggo Amerika Serikat ing perjuangan supaya slamet saka apa sing ditindakake CODID pandemi kanggo industri pariwisata lan pariwisata.
  • Tanggal 27 September yaiku Dina Pariwisata Sedunia lan dadi kesempatan gedhe kanggo kabeh wong sing gumantung karo pariwisata kanggo panguripan supaya bisa mbayangke industrie.
  • "Nalika aku ngucapake Selamat Hari Pariwisata kanggo saben wong kanggo pihak Dewan Pariwisata Afrika, aku uga sedhih banget karo kahanan industri sing penting banget" ujare Presiden ATB St.Ange. "

Sawetara bakal ngrayakake slogan utawa frasa catchphrase, nanging kepiye frase kasebut bisa ngowahi urip kabeh wong sing lagi nemoni tantangan utama ing jaman anyar kanggo pariwisata.

Jagad pariwisata butuh swara, kita kudu luwih dhisik sadurunge kepemimpinan kanggo nuntun kita kanthi nyekel tangan nalika ngliwati peteng iki. Kita butuh visibilitas kanggo industri kita supaya tetep relevan lan kita butuh manunggal sadurunge sadurunge. ”Ujare Alain St.Ange sing dadi mantan Menteri Seychelles sing tanggung jawab Pariwisata, Penerbangan Sipil, Pelabuhan & Laut.

Ing Dina Pariwisata Sedunia, Pak St. Ange nganggo ikatan biru kanggo nggambarake segara biru, langit biru lan masa depan sing cerah kanggo dunia pariwisata, lan kanggo Afrika.

Investasi pariwisata dadi akeh sing saiki dianggep minangka risiko, lapangan kerja ing pariwisata durung mesthi bisa ditemtokake lan iki amarga pasar sumber pariwisata utama nggawe pamisahan warna-warna ing negara-negara beresiko amarga negara-negara kasebut minangka perjuangan paling rentan kanggo mbales dosis pertama vaksin Covid-19 kanggo rakyate.

 Jagad iki pindhah saka siji pendekatan ing kahanan sing saben wong berjuang supaya slamet dhewe lali link sing ringkih ing rantai jangkar mung bakal ngrusak kapal sing saiki isih rame.

Dewan Pariwisata Afrika adhedhasar ing Kerajaan Eswatini lan duwe siji tujuan. Iki kanggo nggawe Afrika dadi tujuan plancongan sing disenengi ing jagad iki.

Informasi liyane: www.africantourismboard.com

Kesatuan lan visibilitas kudu ditrapake minangka salah sawijining komitmen kanggo urip maneh ing pariwisata.

Sugeng Dina Pariwisata Dunia!

Dewan Pariwisata Afrika nyedhaki Uni Eropa
Pengaruh Ekonomi COVID-19 ing Afrika:
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar