24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Investments News wong tanggung jawab Pariwisata Ruang Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA Breaking News

Fasilitas pesawat ruang angkasa komersial paling gedhe ing donya sing bakal dibangun ing Florida

Fasilitas pesawat ruang angkasa komersial paling gedhe ing donya sing bakal dibangun ing Florida
Fasilitas pesawat ruang angkasa komersial paling gedhe ing donya sing bakal dibangun ing Florida
ditulis dening Harry Johnson

Fasilitas kasebut bakal dibangun ing Launch and Landing Facility (LLF) ing Pulo Merritt, Florida lan bakal kalebu sepuluh gantungan otomatis lan ditambah sing bisa ngasilake ewonan jinis kendaraan angkasa saben taun.

Print Friendly, PDF & Email
  • Gubernur Florida Ron DeSantis ngumumake manawa Terran Orbital bakal nandur modal $ 300 yuta ing Florida.
  • Fasilitas Terran Orbital mlaku 660,000 kaki persegi bakal nggawe udakara 2,100 lapangan kerja anyar ing Florida.
  • Situs iki bakal dadi fasilitas manufaktur kendaraan angkasa "Industri 4.0" paling gedhe lan paling canggih ing donya.

Terran Orbital, perusahaan solusi satelit, kerja sama karo Space Florida, aerospace lan otoritas pangembangan pesawat ruang angkasa Florida, seneng gabung dina iki karo Gubernur Florida Ron DeSantis nalika ngumumake pembangunan Terran Orbital kanggo papan "Industri 4.0" paling gedhe lan paling canggih ing donya fasilitas pabrik kendaraan. Fasilitas kasebut bakal dibangun ing Launch and Landing Facility (LLF) ing Pulo Merritt, Florida lan bakal kalebu sepuluh gantungan otomatis lan ditambah sing bisa ngasilake ewonan jinis kendaraan angkasa saben taun.

Fasilitas kaki 660,000 kaki persegi bakal nampilake rantai pasokan terkendali AI adhedhasar kampus sing ngidini Terran Orbital njaga reputasi terkenal kanggo jaminan misi lan kepuasan pelanggan. Fasilitas kasebut uga bakal nggunakake teknologi 3D printing lan aditif kanggo ngidini pangiriman kendaraan ruang angkasa kanthi cepet menyang pasar, uga kapabilitas kanggo ngasilake lan ngrancang kualitas tinggi, majelis papan sirkuit cetak kanthi lemari panyimpenan elektronik. Kajaba iku, fasilitas kasebut bakal nggunakake lini produk tenaga kerja sing ditambah lan dibantu kanggo ngasilake piranti elektronik lan mekanik sing kompleks.

"Aku seneng banget ngumumake manawa Terran Orbital bakal nandur modal $ 300 yuta ing Space Coast kanggo mbangun fasilitas manufaktur satelit paling gedhe ing donya," ujare Gubernur DeSantis. "Manufaktur satelit lan bakal terus dadi bagean penting ing ekonomi ing Space Coast, lan kanthi pengumuman iki, kita bakal terus maju. Ing Florida, kita bakal terus maju ing njaba angkasa kanthi investasi ing prasarana, nglatih para pekerja trampil lan njaga iklim ekonomi sing ngidini perusahaan kaya Terran Orbital bisa maju. Aku ngucapake selamat kanggo keputusan sing apik sing bakal teka ing Florida. "

"We are seneng partner Space Florida kanggo mbangun fasilitas sing kita anggep minangka aset nasional: kontribusi sing dibiayai kanthi komersial kanggo basis industri ruang angkasa kita. ” ujar Marc Bell, salah sawijining pendiri lan kepala pejabat eksekutif Terran Orbital. "Kita ora mung bakal bisa ngembangake kemampuan produksi kanggo memenuhi permintaan produk, nanging uga bakal nggawa kesempatan lan kapabilitas manufaktur kendaraan luar angkasa ing Negara Bagian Florida, kanthi investasi luwih saka $ 300 yuta kanggo konstruksi lan peralatan anyar. Ing pungkasan taun 2025, kita bakal nggawe udakara 2,100 lapangan kerja kanthi upah rata-rata $ 84,000. ”

"Space Florida ngaturake ucapan selamat marang Terran Orbital babagan pilihan Florida lan Fasilitas Peluncuran lan Pelayaran ing Kennedy Space Center (KSC) kanggo kompleks manufaktur satelit anyar, "ujare Presiden lan CEO Space Florida, Frank DiBello. "Pengumuman iki minangka tonggak penting liyane ing kepemimpinan Florida ing perdagangan luar angkasa, nawakake pangembangan canggih, kalebu kemampuan ngluncurake permintaan lan satelit-on-demand ing pesawat ruang angkasa. Kita ngarepake sukses Orbital Terran ing taun-taun mbesuk lan kegiatan lan tuwuh ing Florida ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar