SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kanada Breaking News Warta Pamrentah Kabar Olahraga India Breaking News News wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Penerbangan Kanada ke India ing Air Canada saiki

Penerbangan Kanada ke India ing Air Canada saiki
Penerbangan Kanada ke India ing Air Canada saiki
ditulis dening Harry Johnson

Wong-wong kepengin bisa kumpul maneh karo kulawarga lan kanca-kanca lan kita seneng banget nglanjutake layanan maneh saka India menyang hub ing Toronto lan Vancouver sawise ngilangi watesan saka Pamrentah Kanada.

Print Friendly, PDF & Email
  • Penerbangan saka Delhi, India menyang hub Kanada Kanada Kanada lan Vancouver Kanada diwiwiti maneh.
  • Wiwit layanan diwiwiti ing 2015, Air Canada ngoperasikake penerbangan saka Toronto lan Vancouver menyang Delhi lan saka Toronto menyang Mumbai.
  • Air Canada ngrencanakake ngluncurake penerbangan nonstop anyar saka Montreal menyang Delhi lan nerusake layanan menyang Mumbai yen diidini kahanan pasar.

Air Canada dina iki ngumumake maneh babagan penerbangan non-stop menyang lan saka Delhi, India, sawise ditarik larangan Pemerintah Kanada babagan penerbangan non-stop saka India. Penerbangan maskapai saka Delhi menyang Toronto lan Vancouver diwiwiti saiki uga.

"Masyarakat pengin kumpul maneh karo kulawarga lan kanca-kanca lan kita seneng banget nglanjutake layanan maneh saka India menyang hub ing Toronto lan Vancouver sawise ngilangi watesan saka Pamrentah Kanada. Kita terus fokus ing akeh pasar lan kanca sing wis ngunjungi, lan uga hubungan budaya lan bisnis sing wis suwe ing antarane Kanada lan India sing diarepake bakal tuwuh sajrone pirang-pirang taun, Air Canada tetep komitmen banget karo pasar Asia-Pasifik sing penting iki, "ujare Mark Galardo, Wakil Presiden Senior, Perencanaan Jaringan lan Manajemen Pendapatan ing Air Canada.

Udara Kanada minangka operator utama ing antarane rong negara kasebut. Wiwit layanan diwiwiti ing 2015, Air Canada ngoperasikake penerbangan saka Toronto lan Vancouver menyang Delhi lan saka Toronto menyang Mumbai. Maskapai kasebut ngrencanakake ngluncurake penerbangan non-stop anyar saka Montreal menyang Delhi lan nerusake layanan menyang Mumbai yen diidini kahanan pasar.

Udara Kanada minangka maskapai penerbangan domestik lan internasional paling gedhe ing Kanada, lan ing 2019, kalebu 20 maskapai paling gedhe ing donya. Yaiku operator bendera Kanada lan anggota pendiri Star Alliance, jaringan transportasi udara paling lengkap ing saindenging jagad.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar