24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Cruising budaya Industri Hospitality Hotel & Resor Investments Italia Breaking News rapat News Mbangun maneh Resorts Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Singapur

Dina Pariwisata Dunia lan Google

Dina Pariwisata Dunia lan Google

Google nyathet tren ing tujuan wisata utama sing digoleki ing Google Maps ing Italia lan Eropa. Ing acara Dina Pariwisata Sedunia, sing dirayakake dina iki, tanggal 27 September 2021, mesin telusuran wis nyusun rangking tujuan Italia lan Eropa lan nggawe alat lan inisiatif sing digawe kanggo ndhukung industri pariwisata.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Pelacakan diwiwiti wiwit wiwitan taun ing tujuan wisata paling populer ing Italia ing Google Maps.
  2. Sing paling populer yaiku: Colosseum, Coast Amalfi, Katedral Milan, Gardaland, Fountain Trevi, Menara Pisa, Pantheon, Piazza Navona, Piazza del Popolo, lan Villa Borghese.
  3. Minangka kanggo kabeh Eropa, sepuluh tujuan sing paling digoleki kalebu 3 ing Italia.

Entuk sepuluh pemain utama ing Eropa yaiku: Tour Eiffel (Prancis), Basílica de la Sagrada Família (Spanyol), Musée du Louvre (Prancis), Europa-Park (Jerman), Colosseum (Italia), Plitvička jezera (Kroasia), Pantai Amalfi (Italia), Energylandia (Polandia), Katedral Milan Duomo (Italia), Camp Nou (Spanyol).

Sajrone taun kepungkur, Google kerja sama karo industri pariwisata kanthi menehi wawasan, alat tanpa biaya, lan pelatihan kanggo ngetrapake katrampilan digital kanggo ndhukung bisnis lan fasilitas pariwisata kanggo nyiapake lan adaptasi karo normal sing anyar.

Dina-dina iki, mesin telusuran uga ngluncurake alat lan prakarsa anyar kanggo mbantu bisnis pariwisata nyegat lan nyambung karo wong online.

Iki kalebu fitur-fitur anyar saka Google Search kanggo mbantu wong nemokake obyek wisata, tur, utawa kegiatan liyane. Nalika wong nggoleki obyek wisata, kayata Menara Eiffel, modul anyar bakal nuduhake link menyang tiket mlebu buku lan pilihan liyane yen kasedhiya. Layanan iki kasedhiya global ing basa Inggris, lan mitra bisa promosi pesenan tiket tanpa biaya, padha karo tautan pesenan hotel gratis sing dikenal wiwitan taun iki.

Alat liyane yaiku hubungane karo pengetahuan babagan komitmen hotel ing babagan keberlanjutan langsung ing google.com/travel. Kasunyatane, tren telusuran nuduhake telusuran sing luwih akeh kanggo pilihan lelungan sing luwih berkelanjutan, sing dibuktekake karo telusuran "eco hotel", sing terus berkembang wiwit taun 2004.

Wiwit wulan iki, telusuran struktur hotel diiringi bagean detail kanthi dhaptar inisiatif sing ditindakake hotel kanggo keslametan lan label "bersertifikat lingkungan" ing jejere jeneng struktur kasebut.

Pungkasane, Google gabung karo koalisi Travalyst minangka anggota pendiri kanggo mbantu nggawe model global lan terbuka kanggo ngitung lan nggambarake emisi karbon lelungan udara lan mbantu nggawe standar sing padha kanggo hotel. Organisasi kasebut - dipimpin dening Pangeran Harry, Adipati Sussex, lan didegake kanthi kemitraan karo Booking.com, Skyscanner, Trip.com, lan Visa - minangka nirlaba lan bisa mbantu nggawe pangowahan supaya lelungan berkelanjutan dadi umum lan ora ana maneh mung ceruk.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Mario Masciullo - eTN Italia

Mario minangka veteran ing industri lelungan.
Pengalamane wis sumebar ing saindenging jagad wiwit taun 1960 nalika umur 21 taun wiwit njelajah Jepang, Hong Kong, lan Thailand.
Mario wis ndeleng Pariwisata Dunia berkembang nganti saiki lan nyekseni
karusakan saka root / testimoni jaman biyen pirang-pirang negara sing seneng modernitas / kemajuan.
Sajrone 20 taun kepungkur, pengalaman lelungan Mario wis konsentrasi ing Asia Tenggara lan pungkasane kalebu Benua India.

Bagéan saka pengalaman kerja Mario kalebu macem-macem kegiyatan ing Penerbangan Sipil
lapangan rampung sawise ngatur wiwitan kanggo Malaysia Singapore Airlines ing Italia dadi Institutor lan terus suwene 16 taun ing peran Sales / Marketing Manager Italia kanggo Singapore Airlines sawise pamisahan kaloro pamrentah kasebut ing Oktober 1972.

Lisensi Wartawan resmi Mario yaiku dening "Ordo Nasional Wartawan Roma, Italia ing taun 1977.

Ninggalake Komentar