24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Blanja Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News

Maskapai sing bakal entuk kridit mabur sing bakal entek

Maskapai sing bakal entuk kridit mabur sing bakal entek
Maskapai sing bakal entuk kridit mabur sing bakal entek
ditulis dening Harry Johnson

Yen sampeyan mbatalake utawa ngganti penerbangan apa wae sajrone rong taun kepungkur, priksa manawa sampeyan njaluk nilai tiket sing durung digunakake sadurunge kasep.

Print Friendly, PDF & Email
  • Airlines duwe rega tiket $ 10 Milyar sing ora digunakake lan saiki wis entek.
  • Nalika COVID-19 ngganggu rencana lelungan saben wong. maskapai ngembangake kabijakan pembatalan lan rebook.
  • Akeh lelungan sing ngganti utawa mbatalake penerbangan duwe kredit lelungan sing diterbitake saka maskapai sing bisa kadaluwarsa kanthi cepet.

Sanajan maskapai dadi angel banget ing taun 2020, akeh sing bakal entuk akeh dhuwit saka kredit mabur sing bakal entek. Miturut laporan kasebut, maskapai penerbangan udakara $ 10 Milyar regane tiket sing ora digunakake lan saiki wis entek.

Nalika COVID-19 ngganggu rencana lelungan saben wong, maskapai nambahake kebijakan pembatalan lan rebook. Akeh wong sing ganti utawa penerbangan sing dibatalake duwe kredit perjalanan sing diterbitake saka maskapai sing bisa kadaluwarsa kanthi cepet. Mangkene carane mriksa lan nggunakake kredit lelungan sadurunge kasep. 

Temokake Email Lawas Sampeyan

Yen sampeyan mbatalake penerbangan, mesthine sampeyan bakal ngirim email konfirmasi kanthi rincian babagan kredit lelungan. Cara sing apik kanggo nyuda pencarian yaiku ngetik jeneng maskapai ing garis telusuran kothak mlebu, lan ayak-oyak. Email asring kalebu "kredit lelungan" utawa "reservasi" ing baris subjek. 

Gawe Profil karo maskapai

Sawise sampeyan nemokake email, mesthine kudu ana instruksi cara mlebu situs web maskapai kasebut lan nggawe ulang kredit kredit sampeyan. Saka ing kana, sampeyan uga bakal bisa mriksa pinten kredit sing sampeyan duwe lan kapan kadaluwarsa.

Nelpon Tim Layanan Pelanggan Maskapai

Opsi iki bisa mbutuhake jam utawa loro ing telpon. Yen sampeyan ora yakin manawa duwe kredit utawa ora, paling apik sampeyan kudu ngobrol karo perwakilan layanan pelanggan maskapai. Kanthi jeneng lan nomer konfirmasi asli, sampeyan bakal bisa nggunakake kredit sing isih ana. 

Elingi

Sawise kredit perjalanan sampeyan kadaluwarsa, ora bakal bisa dibalekake maneh. Yen sampeyan mbatalake utawa ngganti penerbangan apa wae sajrone rong taun kepungkur, priksa manawa sampeyan njaluk nilai tiket sing durung digunakake sadurunge kasep.

Supaya adoh, Airlines mung maskapai utama AS sing wis nambah rega tiket sing ora digunakake nganti tanggal 31 Des 2022.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar