24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kanada Breaking News Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Lelungan Rel Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Blanja Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Kanada pengin lelungan menyang luar negeri

Kanada pengin lelungan menyang luar negeri
Kanada pengin lelungan menyang luar negeri
ditulis dening Harry Johnson

Survei anyar nemokake warga Kanada kepengin banget lelungan ing luar negeri, kanthi 87 persen nglaporake lelungan dadi sumber sawetara kenangan sing paling disenengi.

Print Friendly, PDF & Email
  • Udakara papat saka limang (78 persen) wong Kanada ujar manawa samubarang bali dadi normal, lelungan internasional minangka salah sawijining perkara sing paling diarep-arepake.
  • Luwih saka setengah wong Kanada - 55 persen - ujar manawa duwe luwih akeh kepinginan kanggo lelungan internasional tinimbang sadurunge.
  • Kurang saka seprapat wong Kanada - 24 persen - ujar manawa lagi ngrancang plancongan internasional sajrone nem wulan sabanjure. 

Asil survey industri paling anyar sing menehi panjelasan babagan para turis internasional Kanada saiki dirilis.

Temuan kasebut nemokake manawa mayoritas wong Kanada sing lelungan internasional (58 persen) tetep waspada babagan lelungan ing luar negeri amarga ana macem-macem varian Delta COVID-19, lan kurang saka seperempat rencana lelungan internasional sajrone nem wulan sabanjure, luwih saka rong pertiga (78 persen) ujar manawa lelungan internasional minangka salah sawijining perkara sing paling ditunggu-tunggu nalika pandemi stabil.

Survei kasebut uga nuduhake manawa warga Canada luwih mangu-mangu menyang lelungan internasional tinimbang tangga teparo kidul, kanthi 42 persen wong Amerika ngrancang lelungan ing luar negeri sajrone nem wulan sabanjure, mung 24 persen wong Kanada.

Amarga ana watesan ing lelungan, luwih saka setengah (55 persen) wong Kanada saiki nglaporake kepinginan sing luwih kuat kanggo ndeleng jagad tinimbang sadurunge.

Tanggepan paling apik babagan sing paling ora dituju babagan lelungan internasional kalebu ndeleng pandhangan anyar (56 persen), ngalami lingkungan anyar (53 persen), pedhot lan santai (53 persen), lan sinau babagan budaya sing beda (52 persen).

Temuan Survei Utama:

  • 87 persen wong Kanada setuju yen lelungan internasional nyedhiyakake sawetara kenangan urip sing paling disenengi.
  • Udakara papat saka limang (78 persen) wong Kanada ujar manawa samubarang bali dadi normal, lelungan internasional minangka salah sawijining perkara sing paling diarep-arepake.
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar