24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Hiburan Industri Hospitality Hotel & Resor Investments Warta Mewah News wong Resorts Blanja Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News

MGM Resorts nambahake Cosmopolitan Las Vegas menyang portofolio

MGM Resorts nambahake Cosmopolitan Las Vegas menyang portofolio
MGM Resorts nambahake Cosmopolitan Las Vegas menyang portofolio
ditulis dening Harry Johnson

MGM Resorts International kanggo ndarbeni operasi The Cosmopolitan of Las Vegas kanggo pertimbangan awis $ 1.625 milyar, miturut pangaturan modhal kerja umum.

Print Friendly, PDF & Email
  • MGM Resorts International ngumumake transaksi kanggo entuk operasi The Cosmopolitan Las Vegas
  • MGM Resorts International nggawe perjanjian definitif karo Blackstone kanggo entuk operasi The Cosmopolitan Las Vegas.
  • Sawise nutup transaksi kasebut, MGM Resorts bakal menehi perjanjian sewa sewa sajrone 30 taun, kanthi telung opsi perpanjangan 10 taun.

MGM Resorts International dina iki ngumumake manawa Perusahaan wis nggawe perjanjian definitif karo Blackstone kanggo entuk operasi The Cosmopolitan of Las Vegas kanggo pertimbangan awis $ 1.625 milyar, tundhuk karo panyesuaian modal kerja umum.

Rega tuku nuduhake sawetara kira-kira wolung kali EBITDA sing diatur, kalebu sinergi operasional sing diarepake lan peluang pangasilan sing diidentifikasi.

Sawise nutup transaksi, Resor MGM bakal menehi perjanjian sewa sajrone 30 taun, kanthi telung pilihan nganyari maneh 10 taun, kanthi kemitraan ing antarane Stonepeak Partners, Cherng Family Trust lan Blackstone Real Estate Income Trust, Inc. ("BREIT"), sing bakal entuk real estate The Cosmopolitan aset MGM Resorts bakal mbayar sewa taunan dhisikan $ 200 yuta, saben taun mundhak dadi 2% sajrone 15 taun kapisan lan luwih saka 2% utawa kenaikan CPI (dibuwang 3%) sawise iku.

"Kita bangga bisa nambah Cosmopolitan, Resor mewah lan kasino ing Las Vegas Strip, dadi portofolio, "jarene Resor MGM CEO & Presiden Bill Hornbuckle. "Merek Cosmopolitan diakoni ing saindenging jagad amarga basis pelanggan sing unik lan produk lan pengalaman berkualitas tinggi, saengga cocog karo portofolio kita lan nambah visi dadi perusahaan hiburan game utama ing donya. Kita ngarepake tamu lan karyawan The Cosmopolitan menyang kulawarga MGM Resorts. ”

"Kanthi modal luwih saka $ 500 yuta kanggo upgrade properti wiwit 2014, Cosmopolitan nawakake kesempatan sing luar biasa kanggo nggedhekake basis pelanggan lan bakal menehi pilihan sing luwih jero kanggo para tamu ing Las Vegas, "ujare CFM MGM Resorts, Jonathan Halkyard. "Kita yakin manawa kita bisa nggunakake keahlian, platform operasi, lan sinergi liyane MGM Resorts kanggo terus nyedhiyakake layanan paling apik ing kelas, lan nyebabake tuwuhing properti kasebut."

Sadurunge pandemi COVID-19 sajrone 12 wulan pungkasan 29 Februari 2020, Cosmopolitan ngasilake penghasilan net $ 959 yuta lan EBITDAR sing disetel $ 316 yuta. Ing kuartal kaping pindho pungkasan tanggal 30 Juni 2021, properti kasebut ngasilake bathi net $ 234 yuta lan EBITDAR sing disetel $ 92 yuta.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar