SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Dewan Pariwisata Afrika Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Ghana News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Dadi Apik tenan carane Ghana ngrayakake Dina Pariwisata Sedunia

Print Friendly, PDF & Email

Dina Pariwisata Dunia dirayakake saben taun tanggal 27 September.
Resmi dirayakake ing taun 2021 ing Pantai Gading, kabeh Afrika, lan akeh wilayah ing jagad iki plesiran saka COVID kanggo ngelingi kepiye pariwisata sing nyenengake.

Print Friendly, PDF & Email
  • Ghana metu kanggo ngrayakake Dina Pariwisata Sedunia
  • Saka kuwatir COVID, Ghana bisa nggawe dina Pariwisata Dunia dadi acara sing nyenengake
  • Dewan Pariwisata Afrika lan Jaringan Pariwisata Dunia ngaturake matur suwun marang Ghana amarga menehi kontribusi marang Gambar Pariwisata Afrika sing diproduksi dening GHC.
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar