24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Warta Pamrentah Industri Hospitality Hotel & Resor Israel Breaking News News Warta Breaking Palestina wong Mbangun maneh tanggung jawab Blanja Pariwisata News Wire Plancongan

Pariwisata Palestina ilang luwih saka $ 1 milyar amarga pandemi kasebut

Pariwisata Palestina ilang luwih saka $ 1 milyar amarga pandemi kasebut
Pariwisata Palestina ilang luwih saka $ 1 milyar amarga pandemi kasebut
ditulis dening Harry Johnson

Sanajan pamrentah Palestina wis ngatasi langkah pencegahan lan larangan tumrap virus corona, lan ngidini kabeh sektor tumindak normal, sektor pariwisata, utamane ing Bethem, isih nandhang sangsara.

Print Friendly, PDF & Email
  • Sektor pariwisata ing Wilayah Palestina terus saya parah amarga pandemi COVID-19.
  • 77.2 persen tamu hotel ing Tepi Kulon yaiku wong Israel-Arab, 22.5 persen warga Tepi Barat lan mung 0.3 persen pengunjung saka luar negeri.
  • Wilayah Palestina kalebu rong wilayah sing beda: Tepi Kulon (kalebu Yerusalem Wetan) lan Jalur Gaza.

Laporan resmi Pariwisata Sedunia Palestina, sing diterbitake dina iki, ujar manawa sektor pariwisata Palestina ilang luwih saka $ 1 Milyar wiwit wabah pandemi virus corona ing Wilayah Palestina.

Laporan kasebut, bareng diterbitake dening Biro Statistik Pusat Palestina lan kementerian pariwisata lan barang-barang kuno, nambahake manawa kinerja sektor pariwisata ing Palestina terus saya parah amarga COVID-19, utamane ing kutha West Bank Bethem.

Miturut laporan kasebut, 77.2 persen tamu hotel ing Tepi Kulon iku wong Israel-Arab, 22.5 persen warga Tepi Barat lan mung 0.3 persen saka luar negeri.

"Sanajan pamrentah Palestina wis ngukur langkah pencegahan lan larangan tumrap virus corona, lan ngidini kabeh sektor tumindak normal, sektor pariwisata, utamane ing Betlehem, isih nandhang sangsara," ujare laporan kasebut.

The Oman kasusun saka rong wilayah sing beda: Tepi Kulon (kalebu Yerusalem Wetan) lan Jalur Gaza.

Pariwisata ing Oman yaiku wisata ing Yerusalem Wétan, Tepi Kulon, lan Jalur Gaza. Ing taun 2010, 4.6 yuta wong ngunjungi wilayah Palestina, dibandhingake karo 2.6 yuta ing taun 2009. Saka jumlah kasebut, 2.2 yuta turis asing dene 2.7 yuta dadi warga domestik.

Ing kuartal pungkasan 2012 luwih saka 150,000 tamu sing menginap ing hotel West Bank; 40% wong Eropa lan 9% saka Amerika Serikat lan Kanada. Pandhuan wisata utama nulis manawa "Tepi Kulon dudu papan sing paling gampang kanggo lelungan, nanging gaweyan kasebut bakal dianugerahi akeh.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar