24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Layanan Wire News

Marriott ing Misi karo Hotel anyar ing India, Bhutan, Bangladesh, Sri Lanka, Maladewa lan Nepal

mariott
mariott
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Dina iki, Marriott International ngumumake wis mlebu 22 perjanjian hotel anyar ing Asia Kidul - kalebu India, Bhutan, Bangladesh, Sri Lanka, Maladewa lan Nepal - sajrone 18 wulan kepungkur, ngarepake bakal nambah luwih saka 2,700 kamar menyang portofolio sing cepet berkembang.

Saiki Marriott International dadi rantai hotel kanthi jumlah kamar paling akeh ing wilayah Asia Kidul lan ngarepake terus tuwuh kanthi tondo asto anyar kasebut.

"Ing taun sing ora bisa diprediksi, tandha-tandha kasebut minangka bukti ketahanan lan kaprigelan Marriott International kanggo ndorong tuwuh sing kuat ing lanskap keramahan sing terus berkembang," komentar Rajeev Menon - Presiden Asia Pasifik (ora kalebu China Raya), Marriott International. "Iki minangka tandha kapercayan saka pihak sing duwe lan franchisee sing wis dadi bagean integral saka perjalanan pertumbuhan kita. Kita matur nuwun kanthi sanget dhukungan lan kapercayan terus karo kekuwatane merek kita nalika terus nampani para turis. "

"Tandha kasebut nguatake komitmen kanggo Asia Kidul minangka wilayah potensial dhuwur ing ngendi kita terus berkembang lan makarya karo basis pelanggan sing berkembang kanthi ngenalake luwih akeh merek Marriott lan pengalaman unik ing tujuan sing apik," negesake Kiran Andicot - Pengembangan Wakil Presiden Regional, Asia Selatan, Marriott International. "Kita ngarep-arep mbukak hotel anyar kasebut ing mbesuk lan kanggo nggoleki kesempatan pembangunan mbesuk ing saindenging wilayah kasebut."

Kepinginan Pamilik kanggo Merek Mewah

Luwih saka saprotelon proyek sing mentas ditandatangani ing Asia Kidul sajrone 18 wulan kepungkur kalebu hotel lan resort ing tingkat mewah, kalebu merek kayata JW Marriott lan W Hotels. Iki nuduhake panjaluk sing akeh wisatawan kanggo layanan besok lan fasilitas lan layanan sing luar biasa. Wisatawan bisa ngantisipasi debut merek W Hotels ing Jaipur kanthi W Jaipur ing 2024. Sawise dibukak, hotel ngarepake bakal ngganggu norma kemewahan tradisional kanthi layanan ikonik, energi infeksi, lan pengalaman inovatif. Ndhuwur kesejahteraan holistik, properti JW Marriott nyedhiyakake papan swalayan sing dirancang supaya para tamu bisa fokus ing rasa sehat - ana ing pikiran, diwenehi awak, lan semangat maneh. Ngarep-arep debut ing sawetara lokasi sing beda ing Asia Selatan sajrone limang taun sabanjure, para pelancong bisa ngenteni JW Marriott Ranthambore Resort & Spa dununge ing salah sawijining papan perlindungan satwa sing misuwur, Taman Nasional Ranthambore; JW Marriott Chennai ECR Resort & Spa ing garis pantai Kidul sing apik ing India; JW Marriott Agra Resort & Spa ing tanah TAJ MAHAL; lan debut merek JW Marriott ing Goa lan Shimla - loro tujuan resor sing misuwur ing India - JW Marriott Goa lan JW Marriott Shimla Resort & Spa.

JW Marriott Hotel Bhutan, Thimphu diarepake bakal dadi debut debute merek JW Marriott ing Bhutan, diarep-arep bakal dibukak ing taun 2025 lan nawakake pengalaman kurasi kanggo ngrayakake semangat tentrem tanah kasebut.

Maladewa ngarepake hotel JW Marriott nomer loro ing taun 2025, nalika JW Marriott Resort & Spa, Embhoodhoo Finolhu - Atol Male Selatan nampilake 80 villa kolam renang samesthine bakal dibukak. Penandatanganan kasebut nyusul The Ritz-Carlton Maldives, Kepulauan Fari sing nembe dibukak, nguatake jejak Marriott ing papan plancongan sing misuwur.

Pilih Merek Terus Ndhukung Wutah 

Dirancang saka merek kayata Courtyard by Marriott, Fairfield by Marriott, Four Points by Sheraton, Aloft Hotels lan Moxy Hotels, merek pilihan saka Marriott uga terus resonate ing Asia Selatan sing nuduhake luwih saka 40 persen saka 22 proyek hotel sing mentas ditandatangani. Merk Moxy, sing misuwur kanthi gaya pengalaman, gaya main lan titik rega sing bisa dicedhaki, dikarepake debut ing India lan Nepal kanthi Moxy Mumbai Andheri Kulon ing 2023 lan Moxy Kathmandu ing 2025 

Pasar sekunder lan tersier tetep dadi fokus kanggo Marriott International ing India, kanthi akeh panjaluk saka pamilik lan lelungan kanggo merek pilihan. Dirancang kanggo para pelancong bisnis modern, merek Courtyard by Marriott lan Fairfield by Marriott duwe komitmen kanggo layanan tamu sing cerdas lan mikir, ora preduli tujuane lelungan kasebut. Kanthi kesepakatan sing bubar ditandatangani, Couryard by Marriott ngarepake bakal nambah limang properti anyar menyang portofolio operasi sing ana 20 hotel ing Asia Kidul. Papat properti kasebut diarepake bakal dibukak ing limang taun sabanjure lan bakal mapan ing pasar utama tingkat loro ing India: Halaman dening Marriott GorakhpurCourtyard by Marriott TiruchirappalliHalaman dening Marriott Goa Arpora; lan Courtyard by Marriott Ranchi. Fairfield ngarepake bakal nambah rong properti anyar ing Jaipur. Ing Sri Lanka, ing Courtyard by Marriott Colombo ngarepake tandha debut merek Couryard ing negara kasebut, dijadwalake bakal dibuka ing taun 2022. 

Merek Premium Nggawe Semen 

Sing diarep-arep bisa nambah merek premium ing Asia Kidul, tandha-tandha pungkasan kalebu Katra Marriott Resort & Spa ing India lan Le Meridien Kathmandu, sing diarep-arep dadi debut merek Le Meridien ing Nepal. Kajaba iku, ing Bhaluka Marriott Hotel ngarepake ditandhani mlebu merek merek Hotel Marriott ing Bangladesh, diarepake dibukak ing taun 2024.

Marriott International wis mapan ing Asia Kidul kanthi 135 hotel operasi ing 16 merek beda ing limang negara, sing tujuane nyedhiyakake pengalaman sing beda ing segmen wisatawan. Merek sing saiki digunakake ing Asia Kidul kalebu: JW Marriott, St. Regis, The Ritz-Carlton, W Hotels, lan The Luxury Collection ing segmen kemewahan; Hotel Marriott, Sheraton, Westin, Portofolio Tribut, Le Meridien, Renaissance lan Apartemen Eksekutif Marriott ing segmen premium; Courtyard by Marriott, Four Points by Sheraton, Fairfield by Marriott lan Aloft Hotels, ing segmen layanan sing dipilih.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar