24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Jerman Breaking News News Pariwisata USA Breaking News

Wah! Luwih becik pesen penerbangan Lufthansa sampeyan saka Eropa menyang Amerika Serikat saiki

Lufthansa Mabur 76,000 Wong Saka Bandara Frankfurt ing Akhir Pekan Liburan Pertama
Lufthansa Mabur 76,000 Wong Saka Bandara Frankfurt ing Akhir Pekan Liburan Pertama
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Udakara seminggu sawise rampung rencana larangan perjalanan AS, maskapai penerbangan Grup Lufthansa ngalami ledakan luwih akeh kanggo penerbangan menyang Amerika Serikat.
Ing dina-dina tartamtu ing minggu kepungkur, penerbangan ngliwati Atlantik mundhak telung kali seminggu kepungkur. Panjaluk minggu kepungkur ing rute tartamtu meh tekan pra-krisis
tingkat. Penerbangan karo SWISS saka Zurich lan Lufthansa saka Frankfurt menyang New York lan saka Frankfurt lan Zurich menyang Miami duwe pesenan paling dhuwur saka para plancongan lan plancongan bisnis. Ing Ekonomi Premium, Bisnis lan Kelas Pertama tiket liyane menyang AS sing dituku tinimbang ing periode sing padha ing 2019.

Print Friendly, PDF & Email
  • Udakara seminggu sawise rampung rencana larangan perjalanan AS, Lufthansa Group
    maskapai ngalami ledakan luwih akeh kanggo penerbangan menyang Amerika Serikat. On tartamtu
    dina ing minggu kepungkur, penerbangan ngliwati Atlantik mundhak tikel kaping telu liwat
    minggu sadurunge.
  • Panjaluk minggu kepungkur ing rute tartamtu meh tekan pra-krisis
    tingkat. Penerbangan karo SWISS saka Zurich lan Lufthansa saka Frankfurt menyang New York
    lan saka Frankfurt lan Zurich menyang Miami duwe pesenan paling dhuwur saka kaloro santai kasebut
    lan plancongan bisnis.
  • Ing Ekonomi Premium, Bisnis lan Kelas Pertama tiket liyane menyang AS sing dituku tinimbang ing periode sing padha ing 2019.


Grup Lufthansa lagi nemoni boom iki kanthi panjaluk tambahan kanthi ngluncurake tambahan
penerbangan menyang Amerika Serikat kanthi kabar singkat. Lufthansa lan SWISS, kayata, bakal nawakake gabungan gabungan telung penerbangan saben dina menyang Miami kanthi kabar singkat wiwit
Nopember.


Ana panjaluk sing kuat kanggo penerbangan menyang Amerika Serikat ing Desember mbesuk. Anyar
pesenan ing minggu kepungkur kanggo wulan iki paling dhuwur ing taun 2019 kanggo
wektu sing padha. Penerbangan menyang New York - tradisional dikarepake nalika
ing mangsa Natal - wis didhukung karo sambungan tambahan.
Maskapai Grup Lufthansa nawakake nganti 55 sambungan mingguan menyang
New York saka macem-macem pusat Eropa ing Austria, Belgia, Jerman lan
Swiss ing wulan Desember. Ekspansi layanan jangka pendek luwih saiki
ing wawasan.


Dhewe menyang New York lan Chicago, maskapai penerbangan Grup Lufthansa nawakake luwih akeh sambungan saben dina saka Eropa ing wulan November tinimbang penerbangan menyang kabeh wilayah Asia-Pasifik.
Grup Lufthansa ngarepake manawa mbukak AS kanggo para wisatawan Uni Eropa sing divaksinasi
bakal dadi sinyal kanggo negara lan wilayah liyane supaya perjalanan udara internasional luwih gampang maneh lan mbatalake watesan perjalanan.


Penerbangan tambahan uga ing Jerman
Lufthansa Group uga nambah penerbangan domestik Jerman menyang pusat Eropa
amarga panjaluk kanggo penerbangan AS terus mundhak. Contone, dibandhingake karo Juli,
Lufthansa nambah penerbangan Jerman domestik nganti 45 persen wiwit wiwitan
Oktober Iki tegese, ing antarane wiwit Oktober, bakal ana sangang tinimbang enem penerbangan saben dina saka Frankfurt menyang Berlin. Penerbangan saka Frankfurt menyang Hamburg bakal ditambah saka enem nganti wolung penerbangan saben dina. Kahanan kasebut padha karo Munich:
Lima sambungan saben dina saiki menyang Berlin bakal ditambah dadi pitung, diwiwiti ing
Oktober; tinimbang enem penerbangan saben dina saka Munich menyang Hamburg, bakal nganti
11 penerbangan saben dina mbesuk. Lan uga diwiwiti ing wulan Oktober, Lufthansa bakal maneh mbukak penerbangan saben jam saka Hamburg lan Berlin menyang hub ing Frankfurt lan Munich esuk lan sore.


Kanthi ekspansi jadwal penerbangan, luwih akeh sambungan sing kasedhiya ing saindenging
dina iki Iki tegese para pelaku bisnis sing pengin mabur esuk utawa
sore bakal entuk manfaat saka jadwal penerbangan sing luwih apik uga para wisatawan liyane.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar