24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Hiburan News wong tanggung jawab USA Breaking News

Urgent saka Superstar "Vanilla Ice" lan Samsung: Ice, Baby! Kepiye carane nylametake jagad iki?

Vanilla Ice bermitra karo Samsung Electronics kanggo mbebasake lagu 'Ice, Ice Baby', dadi 'Kurangi Es Sampeyan, Ice Baby'
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Superstar rap Amerika 90an Vanilla Ice wis gabung karo Samsung Electronics kanggo mbebasake lagu 'Ice, Ice Baby' sing misuwur dadi 'Reduce Your Ice, Ice Baby', ngirim pesen sing kuat “kanthi ujung sing berkelanjutan”.

Print Friendly, PDF & Email
  • Superstar rap Amerika 90an Vanilla Ice wis gabung karo Samsung Electronics kanggo mbebasake lagu 'Ice, Ice Baby' sing misuwur dadi 'Reduce Your Ice, Ice Baby', ngirim pesen sing kuat “kanthi ujung sing berkelanjutan”.
  • Video musik anyar kasebut nduwe rapper sing nyengkuyung para penggemar nggawe pangowahan cilik kanthi prabédan gedhe, njaluk supaya dunya nambah suhu beku, akibate mudhunake jejak karbon saben individu kanggo nggawe pengaruh global lan kolektif.
  • Data anyar sing diterbitake saka Samsung nuduhake manawa yen kabeh kluwarga ing Eropa nambah suhu beku kanthi 1 derajat Celsius1, jumlah proyeksi luwih saka 1 yuta ton emisi CO2 bisa disimpen saben 2 taun.

Iki padha karo emisi CO2 sing dipancarkan saka luwih saka 217,000 kendaraan penumpang sing didhukung sajrone setaun, luwih saka 2.5 milyar mil sing dipasang rata-rata dening kendaraan penumpang utawa panggunaan energi sajrone setahun ing luwih saka 120,000 omah gabungan 3.

Samsung ngrayakake peluncuran jajaran Refrigerator Bespoke sing anyar nalika muter ing video musik sing mentas diluncurake. Rentang kasebut ana pilihan saka 14 warna tren ing Inggris, wiwit saka pastel sing padhang nganti monokrom sing langsing, lan macem-macem finish kayata Glam, Satin, Stainless Steel lan Cotta.

Vanilla Ice ujar: "Aku seneng urip kanthi gaya urip sing berkelanjutan lan efisiensi energi kalebu bagean kasebut. Aku mesthi nggolek desain paling canggih kanggo omahku dhewe, lan aku seneng banget yen larik Bespoke bisa disesuaikan. Aku seneng banget bisa kerja bareng karo Samsung ing proyek iki amarga musik minangka cara sing apik kanggo nyambungake wong lan nyebar crita lingkungan iki. Muga-muga pesen kasebut ditampa kanthi cetha lan jelas, lan kita kabeh bisa nindakake upaya kanggo ngurus planet kita. ”

Tim Beere, Cooling Utama Kategori Senior ing Samsung Eropa ujar: "Kita seneng bisa kerja sama karo Vanilla Ice ing proyek iki kanggo nyebar pesen keberlanjutan sing penting banget kanggo kita. Piranti kulkas modular Bespoke dirancang kanthi kelestarian lan linuwih, nyedhiyakake alat sing bisa tahan lama, ngiringi pamilik pirang-pirang taun liwat kabutuhan, rasa, konsumsi panganan, lan komponen ngembangake kulawarga. Taskmasters performa dhuwur iki dirancang khusus, fungsine fleksibel, uga awet banget. "

Kisaran Kulkas Bespoke anyar Samsung wis dirancang kanthi tliti kanggo nyilikake pengaruh lingkungan kanthi panel sing bisa diganti lan desain modular sing ngidini pangguna nganyari, tinimbang ngganti kulkas kanthi suwe. Dolan maring samsung.com/vanilla-ice kanggo luwih akeh i

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar