24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Awards Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News wong Mbangun maneh tanggung jawab Warta Pecah Arab Saudi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

SAUDIA ngrebut maskapai penerbangan paling apik ing donya ing taun 2021

SAUDIA ngrebut maskapai penerbangan paling apik ing donya ing taun 2021
SAUDIA ngrebut maskapai penerbangan paling apik ing donya ing taun 2021
ditulis dening Harry Johnson

SAUDIA ngenalake macem-macem produk anyar lan nambah fitur sing ana, modernake pengalaman tamu. Maneka prakarsa kalebu tandatangan Chef-on-board a la carte service makan; dhahar nalika dikarepake; panyambungan internet broadband sing luwih apik; rencana olahpesen gratis ing kabeh kabin; lan platform hiburan anyar.

Print Friendly, PDF & Email
  • Maskapai kasebut menang penghargaan Skytrax kaping pindho ing patang taun lan nerusake lintasan munggah.
  • SAUDIA munggah 26 titik; paningkatan 55% kanggo rangking maskapai global Skytrax kanggo maskapai global.
  • Penghargaan kasebut ndadekake status maskapai minangka operator global skala penuh, terus-terusan nggawe inovasi layanan onboard lan penawaran kuliner.

Skytrax ngumumake dina iki yen SAUDIA minangka maskapai paling apik ing donya taun 2021. Iki minangka kaloro kaloro SAUDIA menang penghargaan iki wiwit taun 2017. Ing taun kasebut, maskapai bendera Saudi kanthi mlumpat metu saka 82nd kanggo 51st posisi, dandan 40%. Nanging ing taun iki, SAUDIA nambah 55% lan saiki wis kaping 26 ing Skytrax rangking maskapai global.

Penghargaan kasebut ndadekake status maskapai minangka operator global skala penuh, terus-terusan nggawe inovasi layanan onboard lan penawaran kuliner.

Sing dianugerahi penghargaan penghargaan iki nuduhake pengabdian kanggo peningkatan kualitas lan kinerja ing macem-macem kategori penghargaan kalebu kru kabin, panganan & minuman, hiburan ing pesawat lan liya-liyane.

The Skytrax penghargaan wis dadi tonggak sejarah liyane ing SAUDIATransformasi terus-terusan sing nyebabake sawetara penghargaan lan pengakuan liyane. Inisiatif keamanan kesehatan sing apik kanggo maskapai sing aman sajrone pandemi COVID-19 entuk penghargaan global.

Kanthi jaringan rute luwih saka 95 tujuan lan armada 145 pesawat - ngoperasikake salah sawijining armada paling enom ing saindenging jagad - SAUDIA ana ing lintasan munggah sing terus tuwuh ing pasar internasional.

Syarikat Penerbangan Arab Saudi Direktur Jenderal, Tuan Eng. Ibrahim Alomar ujar, "Sawijining pakurmatan nampa penghargaan iki atas jenenge kabeh tim SAUDIA sing wis nuduhake komitmen luar biasa kanggo ngupayakake standar paling dhuwur ing saindenging jagad - wiwit kesehatan lan keamanan produk lan pengalaman. Aku uga ngucapake apresiasi lan rasa matur nuwun banget SAUDIA marang The Custodian Of Two Holy Mosques, King Salman bin Abdulaziz, lan Yang Mulia Pangeran Mahkota Mohamed bin Salman kanggo dhukungan terus-terusan kanggo SAUDIA, perusahaan pembawa bendera Kerajaan. Matur suwun uga kanggo Ketua SAUDIA, Yang Mulia Eng. Saleh Al Jasser lan anggota Direksi liyane babagan prestasi kasebut. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar