24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Hak-hak manungsa LGBTQ News wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata News Wire Plancongan

IGLTA milih Ketua Kolombia pisanan dadi Direksi

IGLTA milih Ketua Kolombia pisanan dadi Direksi
IGLTA milih Ketua Kolombia pisanan dadi Direksi
ditulis dening Harry Johnson

Felipe Cárdenas, Co-Founder & CEO Kamar Dagang LGBT Kolombia (CCLGBTCO) minangka wong Kolombia pisanan sing duwe jabatan paling dhuwur ing Asosiasi Plancongan LGBTQ + Internasional.

Print Friendly, PDF & Email
  • Felipe Cárdenas, Co-Founder & CEO Kamar Dagang LGBT Kolombia (CCLGBTCO), diangkat dadi Ketua IGLTA.
  • Pemilihan nggambarake upaya IGLTA kanggo melu anggota sing luwih enom ing asosiasi pariwisata global sing umure 38 taun.
  • Felipe Cárdenas gabung karo dewan IGLTA Maret 2017 lan sadurunge dadi Bendahara.

Dewan direksi Asosiasi Perjalanan Internasional LGBTQ + bubar milih perwira anyar kanggo taun 2021-2022. Felipe Cárdenas, Co-Founder & CEO Kamar Dagang LGBT Kolombia (CCLGBTCO), dijenengi Ketua, nggawe dheweke dadi Kolombia pertama sing nyekel peran dewan utama kanggo IGLTA. Dheweke uga dadi milenium pertama sing dadi ketua asosiasi, nggambarake upaya IGLTA kanggo melu anggota sing luwih enom ing asosiasi pariwisata global sing umure 38 taun.

"Dadi Ketua Dewan Direksi IGLTA, minangka asosiasi utama kanggo ningkatake lelungan LGBTQ +, minangka pakurmatan sejatine kanggo aku. Aku yakin bakal maju menyang industri lelungan sing luwih adil lan kalebu, ”ujare Cárdenas, sing gabung karo dewan Maret 2017 lan sadurunge dadi Bendahara.

"Minangka wong Latino, lan Kolombia kaping pisanan lan milenium pisanan dadi Ketua, kabeh IGLTA kulawarga bisa yakin manawa sampeyan duwe komitmen lengkap kanggo gabung karo John Tanzella, Presiden / CEO kita, lan Tim Yayasan IGLTA & IGLTA kanggo ngrampungake asosiasi global kita kanggo nampilake apa sing dibutuhake para wisatawan supaya bisa plancongan kanthi aman lan bali menyang kabeh tujuan sing disenengi lan bisnis pariwisata sing digarap. ” 

Cárdenas bakal gabung karo tim pimpinan eksekutif dewan dening Wakil Ketua Shiho Ikeuchi, General Manager Hotel Sorano ing Tokyo, Jepang; Sekretaris Richard Krieger, Direktur Liburan Sky; lan Bendahara Patrick Pickens, Manajer MICE ing Delta Air Lines. Jon Muñoz, Kepala Petugas DEI ing Booz Allen Hamilton, bakal njabat dadi Ketua Past.

The Asosiasi Plancongan LGBTQ + Internasional minangka pimpinan global kanggo ningkatake lelungan LGBTQ + lan anggota Afiliasi saka Organisasi Pariwisata Dunia Perserikatan Bangsa-Bangsa. IGLTAMisi yaiku nyedhiyakake informasi lan sumber daya kanggo para plancong LGBTQ + lan nggedhekake pariwisata LGBTQ + global kanthi nduduhake pengaruh sosial lan ekonomi sing signifikan. Keanggotaan IGLTA kalebu LGBTQ + lan LGBTQ + akomodasi, tujuan, panyedhiya layanan, agen perjalanan, operator tur, acara lan media lelungan ing 80 negara. Yayasan IGLTA philanthropic nguatake LGBTQ + sing nampi bisnis lelungan global liwat kepemimpinan, riset lan pendhidhikan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar