24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Car Rental Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News

Pola lelungan anyar: Biaya lelungan sing saya dhuwur lan para plancong sing durung divaksinasi

Pola lelungan anyar: Biaya lelungan sing saya dhuwur lan para plancong sing durung divaksinasi
Pola lelungan anyar: Biaya lelungan sing saya dhuwur lan para plancong sing durung divaksinasi
ditulis dening Harry Johnson

Plancongan dadi luwih larang lan luwih durung mesthi, miturut riset paling anyar.

Print Friendly, PDF & Email
  • Pangeluaran lelungan tambah $ 330 saben plancongan amarga sarat mlebu COVID-19 sing gegandhengan.
  • 58 persen wong Amerika sing kesah ing luar negeri musim panas iki ora divaksinasi, miturut riset.
  • 47% milenial nolak lelungan amarga biaya sing larang, dene 25% wedi lelungan karo bocah sing durung divaksinasi.

Wolulas wulan sawise wiwitan pandemi coronavirus, negara-negara wis mbukak maneh wates kanggo para plancong. Survei anyar nemokake tren lelungan anyar lan anyar, kanthi lelungan dadi luwih larang lan durung mesthi.

Survei kasebut nganalisis data saka luwih saka 3,500 wisatawan sing lelungan ing luar negeri kanggo ngerti pola lelungan anyar ing antarane wong Amerika.

Pangeluaran lelungan tambah $ 330 saben plancongan amarga sarat mlebu COVID-19, lan uga durung mesthi, 41% wisatawan sing aktif melu komunitas lelungan sing gegandhengan karo lelungane.

Kajaba iku, 58% wong sing lelungan ing Amerika ora divaksinasi, lan tujuan sing paling umum yaiku Mexico (37%), Yunani (19%), Republik Dominika (12%), Bahamas (11%), lan Aruba (13%), lan Costa Rica (8%).

Asil Survei Utama

  • 58% wong Amerika sing plancong ing luar negeri musim panas iki ora divaksinasi. Nalika negara mbukak maneh watese, wisatawan sing ora divaksinasi bali menyang pola lelungan sing padha sadurunge sadurunge COVID-19.
  • Wisatawan lawas mundhak kanthi seprapat 50+. Ing antarane owah-owahan demografi liyane, 47% milenial nolak lelungan amarga biaya sing larang, dene 25% wedi lelungan karo bocah sing durung divaksinasi.
  • Florida minangka pusat kanggo para plancong sing durung divaksinasi: 20% para plancong Amerika sing durung divaksinasi manggon ing Florida. 4 negara bagian AS paling dhuwur kanthi kasus COVID-19 sing aktif uga nuwuhake plancongan paling gedhe ing antarane wong Amerika sing durung divaksinasi. Florida nyumbang turis sing durung divaksinasi metu, banjur Texas, New York, lan California.
  • Plancongan ora efisien: Saben wong lelungan nggunakake luwih saka 5 jam kanggo nemtokake syarat entri lan ngisi dokumen. Kajaba iku, 23% wong lelungan ujar manawa ngubungi maskapai, hotel, "utawa platform lelungan kanggo ngerti persyaratan mlebu kanthi maskapai sing nunggu wektu tunggu pirang-pirang jam.

Sing normal

Survei iki nyoroti proses sing ora efisien sing ditemtokake dening pamrentah. Sanajan dingerteni manawa ana syarat supaya COVID-19 tetep telas, negara kudu nglancarake proses kasebut. Nalika negara pengin ngrubah pariwisata, dheweke ora nganggep pengaruh sistem sing cepet, efisien lan proses sing jelas lan gampang dingerteni.

Negara wis ngenalake macem-macem persyaratan kanggo mlebu, dadi luwih larang kanggo lelungan tinimbang saiki. Rata-rata, biaya tambahan nambah nganti $ 330 saben wong lelungan lan dadi visa COVID-19, asuransi perjalanan, lan tes COVID-19. Kajaba iku, 79% wisatawan seneng frustasi amarga ora ana pambocoran hotel & maskapai babagan biaya lelungan sing ditambahake, nanging mengko bakal ditemokake nalika pembatalan kasebut dudu pilihan.

Visa COVID-19, uga dikenal minangka visa kesehatan, minangka visa anyar sing kudu dipikolehi para plancong. Nalika elektronik, persetujuan ora cepet. Panguwasa mriksa saben aplikasi; mung bisa diajukake sawetara dina sadurunge lelungan lan ora gratis.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar