24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Dewan Pariwisata Afrika Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News wong Mbangun maneh tanggung jawab Warta Breaking Afrika Selatan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News

Saiki penerbangan Afrika Selatan karo United Airlines lan Airlink

Saiki penerbangan Afrika Selatan karo United Airlines lan Airlink
Saiki penerbangan Afrika Selatan karo United Airlines lan Airlink
ditulis dening Harry Johnson

Codeshare iki bakal nggampangake pelanggan Amerika Utara tekan Delta Okavango, Chobe, Taman Nasional Kruger lan pondokan game pribadi, Cape Town, Route Taman, Swakopmund lan Copperbelt, lan liya-liyane.

Print Friendly, PDF & Email
  • United Airlines lan Airlink ngumumake perjanjian komersial kanggo mbantu para pelanggan njelajah Afrika Kidul.
  • Kemitraan anyar nyedhiyakake pelanggan lelungan gampang menyang luwih saka 40 tujuan ing Afrika Kidul.
  • Pelanggan United Airlines saiki bisa entuk utawa ngijolake miles ing penerbangan United lan Airlink.

Dina iki, United Airlines lan Airlink, maskapai penerbangan Afrika Selatan, ngumumake perjanjian codeshare anyar sing bakal menehi pelanggan luwih akeh hubungan antarane AS lan Afrika Kidul tinimbang aliansi maskapai liyane. Kesepakatan anyar kasebut, sing tundhuk karo persetujuan pemerintah, bakal nawakake koneksi mandheg saka AS menyang luwih saka 40 tujuan ing Afrika Kidul. Kajaba iku, United bakal dadi maskapai pertama sing nyambungake program loyalitas karo Airlink, saengga anggota MileagePlus bisa entuk lan ngijolake mil nalika lelungan ing pesawat Airlink. Kerjasama anyar iki bakal ditambah karo kemitraan United sing ana karo anggota Star Alliance South Africa Airways.

"United terus nduduhake komitmen kita menyang Afrika, miwiti telung penerbangan anyar ing benua taun iki, kalebu layanan anyar menyang Accra, Ghana; Lagos, Nigeria lan Johannesburg, Afrika Selatan, "ujare Patrick Quayle, wakil presiden jaringan internasional lan aliansi ing Airlines. "Lan saiki liwat perjanjian codeshare karo Airlink - sing dadi kemitraan sing paling jembar ing Afrika Selatan - pelanggan bakal bisa kanthi gampang nemokake luwih akeh tujuan dhaptar ember ing saindenging bawana kalebu sambungan sing gampang menyang Zambia, Zimbabwe lan liya-liyane. "

Airlines terus ngembangake jejak menyang Afrika, kanthi layanan langsung menyang papat tujuan Afrika. Awal wulan iki, United ngumumake penerbangan antarane Washington, DC lan Lagos Nigeria bakal diwiwiti tanggal 29 November, miturut persetujuan pemerintah. Awal taun iki, United ngluncurake layanan anyar antara New York / Newark lan Johannesburg, Afrika Selatan lan antarane Washington, DC lan Accra, Ghana, sing diarepake bakal digunakake saben wulan Desember lan Januari iki. Layanan populer United antara New York / Newark lan Cape Town, Afrika Selatan uga bakal diwiwiti tanggal 1 Desember.

"Amerika Utara minangka pasar sumber sing penting kanggo tujuan kita. Codeshare iki bakal nggampangake pelanggan Amerika Utara tekan Delta Okavango, Chobe, Taman Nasional Kruger lan pondokan game pribadi, Cape Town, Rute Taman, Swakopmund lan Copperbelt, lan liya-liyane, "ujare Airlink CEO lan Managing Director, Rodger Foster. "Kajaba iku, codeshare tegese para pelanggan ing 12 negara Afrika sing saiki dilayani, bakal duwe akses cepet lan lancar menyang kabeh jaringan United."

Codeshare anyar iki bakal dileksanakake nalika disetujoni pungkasan saka pamrentah.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar