SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Warta Breaking Travel News wong Resorts tanggung jawab Parks tema Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News

Taman nasional AS iki paling ora diremehake

Taman nasional AS iki paling ora diremehake
Taman nasional AS iki paling ora diremehake
ditulis dening Harry Johnson

Dunes Indiana minangka salah sawijining taman nasional sing paling akeh dikunjungi ing negara kasebut, kanthi 2.3 yuta pengunjung ing taun 2020, nanging kayane ora akeh wong sing kabur dening taman danau, kanthi mung 51% wong sing nganggep apik banget.

Print Friendly, PDF & Email
  • Taman nasional AS kaya Yosemite lan Grand Canyon narik jutaan pengunjung saben taun.
  • Sinau anyar wis nganalisa ulasan taman nasional AS kanthi kurang saka 1 yuta pengunjung saben taun kanggo mbukak taman sing paling ora diremehake.
  • Panliten kasebut uga nggoleki taman nasional sing paling gedhe ing Amerika Serikat.

Taman nasional sing populer kayata Yosemite lan Grand Canyon narik jutaan pengunjung saben taun, sing angel nggawe pengunjung dadi siji nalika alam lintasan rame lan ana antrian kanggo ndeleng.

Dadi, yen sampeyan pengin uwal saka akeh lan nemu salah sawijining permata sing paling didhelikake ing negara kasebut, taman nasional endi sing kudu dituju?

Sinau anyar wis nganalisis ulasan babagan Taman nasional ASs kurang saka 1 yuta pengunjung saben taun kanggo mbukak taman nasional sing paling ora diremehake ing negara kasebut. Panliten kasebut uga nggoleki taman sing paling gedhe ing Amerika, kanthi jumlah pengunjung luwih saka 1 yuta, nanging ulasan sing kurang apik. 

10 taman nasional paling ora diremehake ing AS  

UrutanTaman NasionalTotal pengunjung (2020)% saka ulasan "apik banget"
1Glacier Bay, Alaska5,74892.9%
2Kenai Fjords, Alaska115,88289.9%
3Gletser, Montana5,74888.8%
4Lake Crater, Oregon670,50087.1%
5Redwood, California265,17786.2%
6Badlands, Dakota Kidul916,93286.1%
7Sequoia, California796,08683.6%
8Tortugas Kering, Florida48,54382.9%
8Haleakalā, Hawaii319,14782.9%
10Pasir Putih, New Mexico415,38382.3%

Amarga dununge ana ing Alaska, mula ora nggumunake manawa Glacier Bay nampa mung 5,748 pengunjung ing taun 2020. Nanging, wong-wong sing wis ngunjungi taman sing luar biasa iki pancen seneng banget karo fjord lan glasier sing megah lan gunung sing ditutupi salju , kanthi 92.9% ulasan taman ing Tripadvisor sing nggambarake apik banget!

Taman Alaskan liyane njupuk nomer loro, kanthi Kenai Fjords nampa rata-rata 89.9% ulasan "apik banget" nanging luwih saka 100,000 pengunjung setaun. Kenai Fjords minangka papan kanggo Harding Icefield, salah sawijining lapangan es paling gedhe ing negara kasebut, sing dadi sumber paling ora 38 gletser uga sawetara fjord.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar