24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Caribbean Warta Pamrentah Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Breaking Jamaika News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Expedia Katon Wutah Nyengsemaken kanggo Jamaika

Rapat Jamaika lan Expedia
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Eksekutif senior ing Expedia Inc., agensi wisata online paling gedhe ing saindenging jagad lan produsen bisnis pariwisata paling gedhe ing Jamaika, njamin Menteri Pariwisata, Hon. Edmund Bartlett, lan pejabat senior liyane sing "data kanthi jelas nuduhake wengi kamar lan pertumbuhan penumpang sing nyengsemake kanthi metrik loro ngluwihi wektu sing padha ing taun 2019." Dheweke uga nyathet manawa Amerika Serikat tetep dadi pasar asale telusuran utama kanggo Jamaika.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Presentasi analitik data sing paling rahasia ditindakake ing kantor perusahaan Expedia Inc. ing Miami, Florida, wingi, Senin, 27 September 2021.
  2. Sanajan ana masalah sing ana gandhengane karo COVID-19, kapercayan saka para pemangku kepentingan pariwisata utama ing AS kanggo tuwuh ing Jamaika tetep kuwat.
  3. Jamaika tetep nguatake keamanan Koridor Resilien.

Warta sambutan kasebut teka sanajan permintaan travel global sing alon amarga saka nyebarake varian Delta COVID-19 lan masalah sing ana gandhengane. Alon kasebut kena pengaruh negatif Sektor pariwisata JamaikaNanging, tambah akeh kapercayan manawa kahanan kasebut bakal dadi luwih cepet. 

Bartlett nyathet: "Nganti saiki, interaksi karo para pemangku kepentingan pariwisata utama ing Amerika Serikat positif. Ana uneg-uneg sing ana gandhengane karo COVID-19, nanging kapercayan ing tuwuh kanggo Jamaika tetep kuwat banget. Kita bakal terus ora menehi kesempatan lan nguatake keamanan Koridor Resilien, peningkatan tingkat vaksin COVID-19 ing sektor pariwisata lan kasunyatan manawa Jamaika minangka tujuan paling apik kanggo liburan ing Karibia. " 

Pariwisata kanggo nylametake Saint Vincent
Menteri Pariwisata Jamaika Hon. Edmund Bartlett

Presentasi analitik data sing rahasia banget dianakake ing kantor perusahaan Expedia Inc. ing Miami, Florida, Senen, 27 September 2021. Bartlett gabung karo Ketua Dewan Pariwisata Jamaika, John Lynch; Direktur Pariwisata, Donovan White; Strategist Senior ing Menteri Pariwisata, Delano Seiveright lan Wakil Direktur Pariwisata kanggo Amerika, Donnie Dawson. Keterlibatan Expedia minangka salah sawijining rapat karo sawetara pemimpin industri lelungan, kalebu Airlines utama, Garis Pelayaran, lan Investor, ing pasar sumber paling gedhe ing Jamaika, Amerika Serikat lan Kanada. Iki ditindakake kanggo nambah wong sing tekan lokasi sing dituju ing minggu lan wulan mbesuk, uga kanggo ndayani investasi luwih lanjut ing sektor pariwisata lokal.

Expedia Inc. uga perusahaan lelungan nomer telu ing AS, lan perusahaan lelungan nomer papat nomer paling gedhe ing saindenging jagad. Situs web, sing utamane agregator tarif lelungan lan mesin metasearch lelungan, kalebu Expedia.com, Vrbo (sadurunge HomeAway), Hotels.com, Hotwire.com, Orbitz, Travelocity, trivago lan CarRentals.com.    

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar