24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Awards Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Industri Hospitality News wong Seychelles Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Pelopor Pariwisata Urip sing Dikenali Amarga Kontribusi kanggo Industri

Pelopor pariwisata Seychelles
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Seychelles ngluncurake kegiyatan kanggo Festival Pariwisata 2021 nalika Hari Pariwisata Dunia tanggal 27 September kanthi ngakoni 10 pelopor kanggo kontribusi kanggo industri pariwisata lokal ing upacara cekak sing dianakake ing Akademi Pariwisata Seychelles (STA) ing La Misère.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Menteri Pariwisata Sylvestre Radegonde ngumumake jeneng kasebut ing acara sing dianakake ing Pioneer Park.
  2. Tribut dibayar kanggo kabeh wong sing wis nindakake bagean penting ing industri pariwisata Seychelles, kanthi diam-diam ngaso kanggo wong-wong sing wis ora ana ing kene.
  3. Menteri negesake manawa para pelopor sing diajeni kudu dadi conto tumrap para pemudha.

Kepribadian sing diakoni taun iki yaiku Ibu Doris Calais, Ibu Mary lan Pak Albert Geers, Ibu Gemma Jessie, Ibu Jeanne Legge, Pak Lars-Eric Linblad, Ibu Kathleen lan Pak Michael Mason, Pak Joseph Monchouguy , Pak Marcel Moulinie, Ibu Jenny Pomeroy, lan Pak Guy lan Ibu Marie-France Savy.

Mbukak jeneng sing diukir ing plak sing ditampilake ing Pariwisata Seychelles Pioneer Park sing ana ing lawanging Akademi, Menteri Pariwisata Sylvestre Radegonde, sing gabung ing acara kasebut dening para penghormat utawa wakile, ujar manawa kanggo kapribadian pariwisata pertama sing isih urip lagi dirayakake, saliyane sing wis ninggalake kita.

"Iki pisanan kita kenal wong sing isih urip. Kita yakin manawa kita kudu menehi pangenalan marang wong nalika isih urip. Apik banget manawa dheweke ngerti yen sumbangane dihargai, ”ujare menteri kasebut.

Menteri Pariwisata Sylvestre Radegonde

Ing sambutan kasebut, menteri kasebut menehi penghormatan marang kabeh pihak sing wis nindakake peran penting ing industri pariwisata Seychelles, kanthi diam-diam nalika ngaso kanggo wong-wong sing wis ora ana gandhengane karo kita.

"Acara kasebut minangka kesempatan kanggo ngelingi lan ngurmati para pemecah tanah Industri Pariwisata Seychelles. Kabeh wong ing industri kasebut nduweni peran penting. Aku seneng amarga saiki kita ngelingi kabeh wong sing wis kerja keras kanggo nggawe industri saiki. Kita ngurmati 10 pelopor nanging isih akeh sing kudu diikuti. Kanggo wong-wong sing ana ing kene, wis akeh semangat kanggo apa sing wis sampeyan lakoni kanggo industri lan kita ngucapke matur nuwun banget, "ujare Menteri Radegonde.

Manfaatake lokasi sing dianakake upacara ing ngendi para tamu lan para turisme ing mangsa ngarep dibentuk, menteri kasebut negesake manawa para pelopor sing diajeni kudu dadi conto kanggo para pemuda, ngelingake manawa kerja ing industri pariwisata angel banget, nanging kanthi komitmen lan kerja keras ora ana sing mokal. "Wong sing saiki dikenal wis ing industri iki wis pirang-pirang taun, lan wong-wong sing ngerti dheweke ngerti kepiye mula - pancen cilik, lan kepiye bisa kerja keras supaya bisa tekan ing saiki."

Pariwisata minangka bisnis kanggo saben wong, ujar menteri, nyoroti kebutuhan supaya kabeh wong bisa kerja sama kanggo ningkatake standar layanan ing papan sing dituju. Ngukum kedadeyane pencurian lan tumindak anyar marang turis, dheweke njaluk publik supaya sadar tumindak kasebut amarga mengaruhi citra negara kasebut.

2021 minangka taun kaping enem wiwit para pelopor Pariwisata diakoni, inisiatif diwiwiti dening mantan menteri pariwisata, Pak Alain St Ange. Rawuh ing acara kasebut ing STA yaiku Menteri Pamrentah Daerah & Urusan Komunitas Ibu Rose-Marie Hoareau, mantan menteri sing tanggung jawab kanggo Pariwisata Mr. Alain St. Ange lan Ibu Simone Marie-Anne de Comarmond, Sekretaris Utama Pariwisata Sherin Francis lan Direktur Akademi Pariwisata Seychelles Pak Terrence Max.  

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar