24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis India Breaking News News wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA Breaking News

American Airlines kanggo codeshare karo penerbangan India ing India

American Airlines kanggo codeshare karo penerbangan India ing India
American Airlines kanggo codeshare karo penerbangan India ing India
ditulis dening Harry Johnson

American Airlines ngluncurake layanan anyar antara New York City lan ibukutha India, Delhi wulan ngarep, lan antara Seattle, WA lan kutha Bengaluru awal taun ngarep.

Print Friendly, PDF & Email
  • Maskapai paling gedhe ing India ngumumake perjanjian codeshare karo American Airlines ing rute domestik.
  • Nuduhake kode ngidini maskapai bisa adol kursi ing pesawat sing dioperasikake mitra, saengga bisa nggawa penumpang menyang tujuan sing ora kasedhiya.
  • American Airlines ngluncurake layanan anyar antara New York lan ibukutha India, Delhi wulan ngarep.

Nalika American Airlines siyap kanggo ngluncurake layanan anyar ing antarane USA lan India, ngumumake kesepakatan nuduhake kode karo operator India paling gedhe India IndiGo.

Kesepakatan codeshare, sing diumumake dina iki, samesthine diwiwiti ing wulan Oktober, lan bakal diwiwiti American Airlines'kode ing 29 rute domestik India ing India.

Kesepakatan nuduhake kode ngidini maskapai penerbangan adol kursi ing penerbangan sing dioperasikake maskapai mitra, saengga bisa nggawa penumpang menyang tujuan sing ora dilayani.

Kesepakatan nuduhake kode karo IndiGo, sing dadi maskapai paling gedhe ing India kanthi jumlah penumpang sing digawa, lan sing duwe InterGlobe Aviation, mbutuhake persetujuan panguwasa pamrentah AS lan India, ujare American Airlines.

American Airlines ngluncurake layanan anyar antara New York City lan ibukutha India, Delhi wulan ngarep, lan antara Seattle, WA lan kutha Bengaluru awal taun ngarep.

American Airlines, Inc. minangka maskapai penerbangan utama Amerika sing bermarkas ing Fort Worth, Texas, ing metroplex Dallas – Fort Worth. Maskapai iki minangka maskapai paling gedhe ing donya yen diukur kanthi ukuran armada, penumpang sing dijadwalake, lan penumpang sing mil.

IndiGo minangka maskapai penerbangan murah India sing bermarkas ing Gurgaon, Haryana, India. Maskapai iki minangka maskapai paling gedhe ing India dening penumpang sing nggawa lan ukuran armada, kanthi pangsa pasar domestik 59.24% ing wulan Agustus 2020.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar