SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Awards Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Industri Hospitality News wong tanggung jawab Sustainability News Tanzania Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Bintang Plancongan Tanzania Wanita Seneng Ndhuwur

Bintang lelungan Zainab Ansell

Ms. Zainab Ansell, operator tur wanita sing misuwur, wis diarani salah sawijining eksekutif utama Tanzania sing tampil apik ing antarane kanca-kanca ing jagad perusahaan ing tengah pandemi COVID-19.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Ms. Ansell tampil minangka siji-sijine eksekutif wanita ing industri pariwisata pirang-pirang yuta dolar pria ing dhaptar 100 CEO paling efektif ing Tanzania ing taun 2021.
  2. Dheweke diakoni dening perusahaan manajemen, Grup Konsultasi Star Timur Tanzania.
  3. 100 CEO paling dhuwur bakal diakoni tanggal 8 Oktober, amarga nduweni peran kritis supaya ekonomi negara kasebut pulih sawise krisis COVID-19.

“Mbak Zainab Ansell minangka salah sawijining eksekutif wanita jaman saiki. Dheweke sukses ngatur usahane liwat badai pandemi COVID-19; dheweke pantes diantu-antu, "ujare pejabat peringkat dhuwur Star Consulting Group Tanzania, Pak Allex Shayo.

Top 100 Eksekutif Award ngupayakake ngakoni lan ngrayakake eksekutif individu, ngurmati kontribusi luar biasa tumrap ekonomi negara kasebut, nyengkuyung inovasi, lan ningkatake kinerja umum perusahaan.

Sejatine, Tanzania wis ngalami kemelesetan ekonomi, amarga gelombang virus coronavirus sing nyebabake sawetara bisnis nutup toko, nyebabake jutaan wong dadi mlarat. Nanging nalika kedadeyan kasebut, Mbak Zainab nggawe macem-macem paket inovatif kanggo ngrayu para turis domestik, bisa uga dadi pasar prawan sing dilalekake, kanggo nggawe perusahaan bisa urip nalika ana krisis COVID-19 sing parah. Inovasi lan modele bisnis sing berkelanjutan nggawe proyek tetep urip lan nglawan perubahan iklim, uga ningkatake lan mengaruhi atusan wanita sing dipinggirake ing komunitas pariwisata Tanzania.

Ms. Zainab minangka pangadeg lan CEO saka Tanzania Wisata Zara, didegaké lan didegaké ing taun 1986 ing Moshi, wilayah Kilimanjaro, lan dheweke kanthi tunggal berjuang kanggo ngrampungake ketidakadilan bersejarah sing ditambah karo penindasan lan eksploitasi tumrap wanita ing komunitas Maasai Tanzania Lor.

Dheweke dikreditake amarga nggawe jendela khusus kanggo mbantu wanita Maasai sing mlarat ngupayakake mbebasake wong-wong mau saka kemlaratan, kanthi pambiji saka norma-norma tradhisional sing mbebayani, kanthi menehi finansial kanggo tuku bahan baku kanggo nggawe manik-manik lan kerajinan lan adol produk. kanggo turis.

Liwat pusat pangembangan wanita, atusan wanita Maasai entuk manfaat saka industri pariwisata, amarga menehi kesempatan kanggo pamer lan adol barang-barang gawenan tangan ing rute menyang situs wisata sing paling populer ing Tanzania. Inisiatif iki tuwuh dadi pilar kuat kanggo para wanita lan komunitas host tartamtu iki umume.

Ing taun 2009, perusahaan kasebut ngluncurake Zara Charity, menehi bali menyang komunitas sing terpinggir ing Tanzania lan nggawe jejak ing gerakan global kanggo pembangunan pariwisata berkelanjutan. Badan amal kasebut ngatasi kesehatan, pendhidhikan, pengangguran, lan tantangane wanita lan bocah-bocah. Zara wis mengaruhi ewonan nyawa ing Tanzania, langsung makaryakake 1,410 wong kanthi permanen lan mangsan, nyengkuyung ewonan kulawarga ing sawijining negara kanthi tingkat pengangguran sing cukup dhuwur.

Zara uga wis misuwur amarga usahane promosi promosi Pariwisata Berkelanjutan ing Afrika, kanthi Zainab dadi pemenang multi-penghargaan, sawise nampa 13 penghargaan lokal lan internasional. Antarane kalebu World Travel Market (WTM) Award Kemanusiaan lan Business Entreprenor of the Year Award (2012), Pariwisata ikonik kanggo The Future Awards (2015), lan 100 Wanita Top Travel Afrika. Ms. Zainab wis diakoni lan dianugerahi dadi Wanita Paling Berpengaruh ing Bisnis lan Pamrentah dening CEO Global amarga prestasine ing Sektor Pariwisata lan Kenyamanan Afrika Timur 2018/2019 sajrone CEO GLOBAL Pan Africa Awards, lan Taman Nasional Tanzania uga ngakoni Zara Tur minangka Operator Tur paling apik ing Afrika Wétan (2019).

Asosiasi Tanzania saka Operator Wisata CEO (TATO), Pak Sirili Akko, ujar asosiasi kasebut bangga karo pangadeg lan CEO Zara Tours amarga atine loma kanggo ndhukung wong-wong sing kurang mampu.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Adam Ihucha - eTN Tanzania

Ninggalake Komentar

9 Komentar

  • Zara Tours minangka Inspirasi kanggo dunia Pariwisata. Sanajan ana krisis pandemi, dheweke tetep ora bisa weruh, wanita sing kuwat lan kuat.
    Mama Zainab pantes menang kompetisi Iki tegese Big !!!

  • Yen mama iki dudu sing menang, aku kepengin weruh sapa maneh. Pilih mama Zara dina iki lan ayo menehi inspirasi luwih akeh ing Jagad iki💫. Mama Zara menyang Jagad💫💫💫

  • Yen sampeyan ngobrol babagan tur Zara, sampeyan bakal ngobrol babagan perusahaan tur gedhe ing tanzania lan saindenging Afrika Paskah. Zainabu Ansell minangka direktur ngatur minangka wanita sing kuat lan kuat. mesthine dheweke bisa menang ing kompetisi kasebut

  • Sanajan pandemi kasebut, dheweke bisa menehi lapangan kerja kanggo Tour Guide, tukang tembikar lan profesi liyane. Sugeng Mama Zara

  • Dheweke wis ndhukung banget kanggo komunitas ing sekitar lingkungane. Dheweke pancen pantes dadi ndhuwur

  • Zainab Ansell kudu menang ing kompetisi amarga Campany apik banget tur Zara uga mbantu amal