Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Breaking Walanda News wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News

Luwih akeh penerbangan menyang Bonaire saka Amerika Serikat saiki ing Delta, Amerika lan United

Luwih akeh penerbangan menyang Bonaire saka Amerika Serikat saiki ing Delta, Amerika lan United
Luwih akeh penerbangan menyang Bonaire saka Amerika Serikat saiki ing Delta, Amerika lan United
ditulis dening Harry Johnson

Tourism Corporation Bonaire (TCB) ngumumake jadwal penerbangan saka American Airlines, Delta Air Lines, lan United Airlines sajrone wulan ngarep.

Print Friendly, PDF & Email
  • Delta Air Lines uga American Airlines ndeleng tren positif lan panjaluk pesenan kanggo pulau kasebut.
  • United Airlines bakal nerusake penerbangan menyang Bonaire saka Houston lan Newark ing wulan November.
  • Pulo Karibia Walanda Bonaire nampani bali pesawat komersial saka AS.

Sawise sukses ngluncurake penerbangan maneh saka AS ing wulan Juni menyang pulau Bonaire Karibia Walanda, Tourism Corporation Bonaire (TCB) ngumumake jadwal penerbangan saka American Airlines, Delta Air Lines, lan United Airlines sajrone wulan mbesuk.

Minangka bagéan saka Rencana Pemulihan Pariwisata, Pariwisata Corporation Bonaire bakal terus usaha kasebut kanggo terus nambah semangat para pengunjung ing pulau kasebut, lan ekonomi lokal.

loro-lorone Delta Air Lines, lan American Airlines ndeleng tren positif, lan pesenan kanggo pulau kasebut. Dadi, iki minangka kesempatan sing apik kanggo nambah jumlah penerbangan menyang Bonaire.

Saiki tekan tanggal 20 November 2021; Delta duwe penerbangan Sabtu saben minggu sing dijadwalake menyang Bonaire saka Atlanta, Georgia, lan penerbangan mingguan iki bakal ditambah dadi rong penerbangan mingguan ing dina Rebo lan Setu antarane tanggal 24 November 2021 -Desember 15, 2021. Banjur diwiwiti tanggal 18 Desember 2021 nganti 4 Januari, 2022 bakal ana penerbangan saben dina kajaba dina Slasa. Wiwit tanggal 5 Januari 2022 nganti tanggal 9 April 2022, dijadwalake dina Senin, Rebo, Jumuah lan Setu.

Jadwal penerbangan American Airlines saiki nganti 6 November 2021 yaiku rong penerbangan mingguan ing dina Rebo lan Setu saka Miami, Florida. Miwiti November, 2021 nganti 3 Januari 2022, pesawat Senin bakal ditambahake menyang itinerary. Uga ana penerbangan saben dina menyang Bonaire nalika musim liburan, wiwit tanggal 16 Desember 2021 nganti 3 Januari 2022.

Ing tanggal 6 November 2021 United Airlines nerusake penerbangan saka loro Houston, Texas kanthi penerbangan mingguan menyang Bonaire dina Setu kanthi penerbangan balik dina Minggu, lan penerbangan Sabtu saben minggu saka Newark, New Jersey.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar