Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Prancis Investments News wong Mbangun maneh tanggung jawab Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Airbus ngirim jet A220 anyar menyang Air France

Airbus ngirim jet A220 anyar menyang Air France
Airbus ngirim jet A220 anyar menyang Air France
ditulis dening Harry Johnson

A220 minangka siji-sijine pesawat sing dibangun kanggo pasar kursi 100-150 lan nggabungake aerodinamika canggih, bahan canggih lan mesin turbofan generasi terakhir Pratt & Whitney.

Print Friendly, PDF & Email
  • A220 minangka pesawat paling efisien lan fleksibel ing segmen pasar kursi 100 nganti 150 dina iki. 
  • Air France A220-300 pertama bakal dioperasikake ing jaringan jarak menengah wiwit musim salju 2021.
  • Kanthi kisaran nganti 3,450 nm (6,390 km), A220 menehi maskapai kanthi fleksibilitas sing ditambahake.

Air France nampa A220-300 pertamane saka pesenan 60 jinis pesawat, pesenan A220 paling gedhe saka operator Eropa. Pesawat kasebut dikirim saka jalur perakitan pungkasan Airbus ing Mirabel, Quebec, Kanada lan resmi diluncurake menyang publik nalika upacara sing dianakake ing Bandara Paris Charles-De-Gaulle.

Airbus A220 minangka pesawat paling efisien lan fleksibel ing segmen pasar kursi 100 nganti 150 dina iki. Pembaruan armada tunggal Air France kanthi pesawat generasi paling anyar iki bakal ningkatake efisiensi bebarengan karo kenyamanan pelanggan lan dhukungan Air France kanggo nggayuh tujuan lingkungan lan tujuan keberlanjutan.

Sing pertama Air France A220-300 bakal dioperasikake ing jaringan jarak menengah wiwit musim salju 2021. Saiki, Air France makaryakke armada 136 Airbus pesawat. Air France uga nganyari armada jarak jauh, lan wis entuk pangiriman 11 A350 saka urutan 38.

Kabin Air France A220-300 diatur ing tata ruang kelas siji supaya bisa nampani 148 penumpang kanthi nyaman. Nawakake kenyamanan lorong tunggal sing unggul, kanthi kursi kulit paling jembar, windows paling gedhe lan nganti 20% papan simpanan overhead saben penumpang, Air France A220 uga nduweni konektivitas WiFi lengkap ing kabin lan rong soket USB ing saben kursi penumpang. 

A220 minangka siji-sijine pesawat sing dibangun kanggo pasar kursi 100-150 lan nggabungake aerodinamika canggih, bahan canggih lan mesin turbofan generasi terakhir Pratt & Whitney. Kanthi kisaran nganti 3,450 nm (6,390 km), A220 menehi maskapai kanthi fleksibilitas sing ditambahake. A220 ngirim nganti 25% pembakaran bahan bakar luwih murah lan emisi CO2 saben kursi dibandhingake karo pesawat generasi sadurunge, lan 50% emisi NOx luwih murah tinimbang standar industri. Kajaba iku, tilas swara pesawat dikurangi 50% dibandhingake karo pesawat generasi sadurunge - nggawe A220 dadi tangga teparo sing apik ing sekitar bandara.

Ing pungkasan Agustus, luwih saka 170 A220s wis dikirim menyang 11 operator ing saindenging jagad.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar