SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Awards Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Warta Industri Rapat rapat News Warta Breaking Afrika Selatan Pariwisata

WTM Afrika Ngatur Pambiji lan Wisata Baru ing Beasiswa Afrika

Penghargaan WTM Afrika
ditulis dening Linda S. Hohnholz

WTM Africa seneng banget ngumumake yen perusahaan lelungan pengalaman mewah lanBeyond minangka pemenang Penghargaan Reigniting Africa Travel & Tourism. Runner-up yaiku Cape Nature, dene Art of Penguin Conservation entuk kaluwarga sing mulya.

Print Friendly, PDF & Email
  1. lanBeyond entuk penghargaan Reigniting Africa Travel & Tourism Award kanthi kampanye WILDwatch sing inspiratif.
  2. Kategori "Reigniting Africa" ​​ing Pasar Perjalanan Dunia Afrika ngakoni kampanye tujuan sing paling berdampak, adhedhasar crita lan positif.
  3. Kampanye kasebut nuduhake streaming langsung kaping pindho saben dina saka safari virtual urip telung jam supaya Afrika tetep urip ing pikiran lan atine para turis.

lanBeyond menang penghargaan kasebut kanthi kampanye WILDwatch Live Safaris sing inspiratif, sing diadegake sajrone pandemi COVID bebarengan karo ahli penyiaran satwa liar WildEarth. Kampanye kasebut ndeleng lan live stream live streaming kaping pindho saben dina, telung jam, safari virtual live telung jam kanggo njaga supaya Afrika tetep urip ing pikiran lan atine para turis ing saindenging jagad. Pandhuan lanBeyond diberdayakake lan dilatih kanggo nuduhake semangat kanggo satwa lan konservasi ing kamera.

"Liwat Reigniting Africa Awards, WTM Africa ngupayakake kampanye konsumen utawa perdagangan kanthi otentik lan kreatif sing nggawe Afrika urip sajrone periode COVID-19 sing angel. lanBeyond's WILDwatch Live Safaris menehi centhang kabeh kothak lan nggawe juri. Kampanye kasebut dieksekusi kanthi apik liwat macem-macem jinis konten lan nggawe katresnan safari lan konservasi Afrika tetep urip. Iki uga kabukten minangka cara sing luar biasa kanggo nglumpukake dana sing dibutuhake banget kanggo inisiatif konservasi sing bermanfaat, "jarene Megan Oberholzer, Direktur Portofolio: Industri Plancongan, Pariwisata, lan Kreatif ing RX Africa (Pameran Reed).

Cape Alam minangka runner-up sing pantes karo kampanye #Nature Staycation sing nyengkuyung para wisatawan lokal njelajah negarane dhewe. Kampanye kasebut negesake pentinge preinan sing ramah lingkungan lan berkelanjutan.

"Hakim pancen seneng karo konsep #Natur Staycation. Ing wektu nalika para pelancong rumangsa bingung lan bingung babagan opsi lan kemungkinan liburan, kampanye iki nyederhanakake lelungan lan nggawe proses kasebut aman lan aman. Iki menehi inspirasi kanggo kapercayan lan nuduhake kesempatan kanggo para plancong, "ujare Oberholzer.

Seni Konservasi nampa jeneng sing dihormati ora mung kanggo nilai konservasi, nanging uga kanggo kasunyatan manawa kampanye kasebut fokus ing kulawarga lan bocah-bocah lan nggawe duta besar merek anyar kanggo Afrika Selatan minangka tujuan.

Kampanye Art of Penguin Conservation, sing dirancang dening Jon Monsoon kanthi kolaborasi karo pengalaman virtual Airbnb, menehi wawasan lan informasi babagan Cape Town lan penguin Afrika sing kaancam liwat hosting webinar interaktif langsung. Iki nawakake kegiatan online, pendhidhikan lingkungan lan kelas seni sing cocog kanggo kabeh umur ing omah nalika kunci.

"Para hakim seneng banget karo kualitas kabeh kiriman sing ditampa kanggo kategori penghargaan sing anyar lan apik iki. Dheweke minangka kesaksian sejati babagan semangat, dedikasi lan ketahanan industri sing luar biasa, "ujare Oberholzer.

Pasar Plancongan Donya (WTM) Portofolio kalebu acara plancongan utama, portal online lan platform virtual ing saindenging papat bawana, ngasilake luwih saka $ 7.5 milyar transaksi industri. Acara kasebut yaiku:  

WTM Afrika diluncurake ing 2014 ing Cape Town, Afrika Selatan. Luwih saka 6,000 profesional industri plancongan ngunjungi pasar pariwisata lan wisata mlebu ing Afrika. WTM Africa ngirim campuran sing wis kabukten para pembeli, media, janjian sing wis dijadwalake, jaringan ing situs, fungsi sore lan pengunjung perdagangan lelungan sing diundang. 

Acara sabanjure: Senen, 11 April, nganti Rebo tanggal 13 April 2022 - Pusat Konvensi Internasional Cape Town, Cape Town 

eTurboNews minangka mitra media kanggo WTM Africa.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar